Kom naar de oktober-editie van Club 3VOOR12/Utrecht Kom naar de oktober-editie van Club 3VOOR12/Utrecht

Ga swingend de herfst door met Scram C Baby, Pompidou, Tududuh en Ongezond

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

Kom naar de oktober-editie van Club 3VOOR12/Utrecht

Ga swingend de herfst door met Scram C Baby, Pompidou, Tududuh en Ongezond

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Er is geen ontkennen meer aan: het is herfst. De dagen worden korter en buiten is het nat en koud. Er gloort echter licht aan de horizon! Donderdag 28 oktober presenteert 3VOOR12/Utrecht een loeiwarme Club in dB’s, met optredens van Scram C Baby, Pompidou, Tududuh en Ongezond. Be there!

Ga swingend de herfst door met Scram C Baby, Pompidou, Tududuh en Ongezond

Na een zeer succesvolle 50e editie slaat Club 3VOOR12/Utrecht opnieuw toe. Op donderdagavond 28 oktober gaan we de herfstblues te lijf en dansen we op de geluiden van Scram C Baby, Pompidou, Tududuh en Ongezond. Nog meer reden tot feesten nodig? Club 3VOOR12/Utrecht is een spiksplinternieuwe huisstijl rijker! Kom het vieren in dB’s!

De Amsterdamse gitaarband Scram C Baby gaat al bijna twintig jaar mee. Na verschillende formatiewisselingen bracht het kwartet afgelopen jaar het zesde studioalbum Slow Mirror, Wicked Chair uit. Dat frontman John Cees Smit en de zijnen nog steeds kunnen (indie)rocken, bewezen zij tijdens de presentatie van de plaat op festival Into The Great Wide Open en in Paradiso. Op donderdag 28 oktober komen zij hun rauwe, maar dansbare songs tot leven brengen in dB’s. Mis het niet!

Pompidou bestaat uit Daan Berends en Milan van der Meer. Het duo – pas twee jaar samen bezig – beleefde zijn debuut tijdens de eerste editie van dancefestival Into The Woods in Amersfoort, waar een zeer geslaagde set werd gedraaid. Het tweetal maakt naar eigen zeggen diepe, gevoelige en hypnotiserende techno, waarbij veel aandacht uitgaat naar de loops. De reacties op MySpace zijn veelal positief. Kom en oordeel zelf tijdens de Club!

Eens een soloproject van zanger en gitarist Ronald Straetemans, nu een heuse band: Tududuh. Met reeds drie EP’s op zak presenteerde Tududuh zaterdag 2 oktober de nieuwe EP Yeah Yeah Yeah. In een vol Rood|Noot bracht Ronald samen met Otto de Jong, Jelte Timmer en Michiel Bel zijn eigenzinnige en makkelijk meezingbare popliedjes ten gehore. Het viertal staat 28 oktober op ons podium. Komen dus!

Op 3 september presenteerde de Utrechtse hiphopformatie Ongezond hun debuutalbum Luiwammes, Skeffneckuz, Wildspieker in EKKO. Catchy rap met poprefreintjes hoef je van dit duo niet te verwachten; de rappers Mats en Tivo maken hardcore hiphop, met sterke flows en een overtuigende delivery. Ongezond bruist van de energie en belooft het podium van Club 3VOOR12/Utrecht op zijn kop te zetten donderdag.

Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht, met Scram C Baby, Pompidou, Tududuh en Ongezond, donderdag 28 oktober 2010, 21:00 uur @ dB’s. Gratis entree, reserveren niet nodig.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht