Sera Rotmans nieuwe hoofdredacteur 3VOOR12/Utrecht Sera Rotmans nieuwe hoofdredacteur 3VOOR12/Utrecht

Plato-gezicht neemt het stokje over van Anne Broekman

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Sera Rotmans nieuwe hoofdredacteur 3VOOR12/Utrecht

Plato-gezicht neemt het stokje over van Anne Broekman

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

3VOOR12/Utrecht viert vandaag haar zesde verjaardag met een nieuwe hoofdredacteur. Vanaf 1 maart heeft Sera Rotmans het stokje overgenomen van Anne Broekman.

Plato-gezicht neemt het stokje over van Anne Broekman

3VOOR12/Utrecht viert vandaag, donderdag 4 maart, haar zesde verjaardag met een nieuwe hoofdredacteur. Vanaf 1 maart heeft Sera Rotmans het stokje overgenomen van Anne Broekman, die de afgelopen twee jaar de positie van hoofdredacteur heeft ingenomen. Broekman zal actief blijven bij 3VOOR12/Utrecht als voorzitter van het bestuur van Stichting Utracks. Daarnaast zal ze zich ook bezig blijven houden met het schrijven van artikelen voor de site en als medewerker van Utracks. 

Sera Rotmans is geen vreemde in de Utrechtse muziekscene. Menig Utrechts muziekliefhebber kent haar waarschijnlijk al van de Plato, waar ze twee dagen in de week achter de balie staat. Daarnaast organiseert ze sinds de zomer van vorig jaar samen met Hans Heesen Live in the Living in Utrecht. Dit initiatief van Rick Treffers, zanger van Mist, geeft publiek de kans om bekende en onbekende artiesten hun nummers te zien vertolken in de intieme setting van een huiskamer. 

De passie voor muziek die Rotmans zelf heeft, hoopt ze ook over te kunnen brengen op de vrijwilligers die actief zijn bij 3VOOR12/Utrecht. Het vergroten van de betrokkenheid van deze vrijwilligers en het aantrekken van nieuwe enthousiaste vrijwilligers ziet ze dan ook als een belangrijke taak. Naast het voeren van een actief vrijwilligersbeleid zal er ook genoeg aandacht blijven voor de dagelijkse ontwikkelingen die er in Utrecht plaatsvinden op muziekgebied. Rotmans zal zich er zo goed mogelijk voor inzetten om de platformfunctie die 3VOOR12/Utrecht heeft vast te houden en waar mogelijk uit te breiden. Belangrijk hiervoor zijn evenementen als de 3VOOR12/Utrecht Awards, die ook dit najaar weer zal plaatsvinden. Vol goede moed gaat 3VOOR12/Utrecht samen met Sera Rotmans het zevende jaar in!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht