Reserveer nu voor Club 3VOOR12/Utrecht Reserveer nu voor Club 3VOOR12/Utrecht

Met Kapabel en Broeky D, Bart van der Lee, Cut in the Hill Gang en Royal Bastards

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Reserveer nu voor Club 3VOOR12/Utrecht

Met Kapabel en Broeky D, Bart van der Lee, Cut in the Hill Gang en Royal Bastards

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Aanstaande donderdag is het weer de laatste donderdag van de maand: clubavond! In dB’s schotelt 3VOOR12/Utrecht je een gevarieerd programma voor, met optredens van Kapabel en Broeky D, Bart van der Lee, Cut in the Hill Gang en Royal Bastards.

Met Kapabel en Broeky D, Bart van der Lee, Cut in the Hill Gang en Royal Bastards

Aankomende donderdag is het weer zover: Club 3VOOR12/Utrecht. We schotelen je een gevarieerd programma voor met optredens van Kapabel en Broeky D, Bart van der Lee, Cut in the Hill Gang en Royal Bastards. 

Kapabel, de in onze Domstad welbekende energieke MC, koppelde zijn talent aan dat van plaatsgenoot en aanstormend dubstepproducer Broeky D. Resultaat is de EP Zomaar, die ze deze avond presenteren. Om alvast in de stemming te komen is Zomaar deze week te beluisteren op de 3VOOR12/Luisterpaal.

De naam van de Utrechtse singer-songwriter Bart van der Lee duikt steeds vaker op in de Utrechtse media en wij kijken dan ook uit naar het optreden dat hij deze avond zal verzorgen. Op internet krijgt vooral het liedje ‘Runaway’ aandacht, mede vanwege de bijzondere en passende animatie die Job Kind erbij heeft gemaakt.

Daarna is het podium voor de mannen van Cut in the Hill Gang, voor zij hun toer voortzetten bij onze oostburen. De zanger wil in zijn eigen woorden “gewoon zitten en muziek spelen”. Wij hebben hier niets op tegen en wachten af welke blues-, soul- en rockklanken de band ten gehore zal brengen.  

Afsluiter van de avond wordt verzorgd door de dance-act Royal Bastards, gecentreerd rondom Ben Spaander (Club Marguerita, Cosmic Force). Nog maar drie maanden geleden begonnen, worden ze nu al volop geboekt. 3VOOR12/Utrecht was er als de kippen bij voor een interview.  

Het moge duidelijk zijn: kom naar de Club voor een afwisselende avond met hiphop, singer-songwriter, electro en swingende roots. Nog niet overtuigd? Bedenk dan dat je nu misschien al de acts kunt bewonderen die volgend jaar op Tweetakt staan. Het festival heeft dit jaar namelijk maar liefst acht voormalige Clubspelers in het programma staan. 

Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht, met: Kapabel en Broeky D, Bart van der Lee, Cut in the Hill Gang & Royal Bastards, donderdag 25 maart 2010 @ dB's (CAB-Rondom 100). 


Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis, wel reserveren, via club@3voor12utrecht.nl.  

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht