3VOOR12/Utrecht geeft weg: 5 x 2 kaarten voor RockMix

Paaseitjes zoeken met Audio Adam en Drike Like Maria

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Win gratis kaartjes voor RockMix: vermijd vreselijke familieverplichtingen met Pasen en geniet van Audio Adam, Drive Like Maria, The Death Letters & The Mad Trist op zaterdag 3 april in Azotod in de Meern.

Paaseitjes zoeken met Audio Adam en Drike Like Maria

Misschien moet je paaseieren schilderen met je neefje?
Misschien moet je bij je oma oud paasbrood met nepspijs gaan eten?
Misschien heb je niks te doen in het paasweekend?

Daar gaan we dan verandering in brengen. Wat dacht van een hele zaterdagavond vol met (Utrechtse) bands? Eigenlijk een minifestival met grootste namen, want dat is wat RockMix op zaterdag 3 april in Azotod eigenlijk is.

De avond begint met ons eigen Audio Adam die deze avond de sprong naar een groter publiek gaat wagen. Komt dat zien en geniet van hun melodieuze muziek. Dan door met The Death Letters, de tieners uit Dordrecht blazen je van de sokken met hun energieke bluespunk. Vervolgens The Mad Trist, zal hun goed ontvangen debuutalbum live gaan knallen? Als afsluiter, net terug van een rondreis in de States, Drive Like Maria. Dat wordt knallen.

Wil jij met ons mee naar RockMix? Dat kan!

Weet jij in welke stad Elmwood, als in de titel van het album van Drive Like Maria, ligt?

Mail dan je antwoord op de vraag uiterlijk 1 april (geen grap!) 11.57 naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl en je hoort snel of jij een van de gelukkig winnaars bent!

Vrolijk Pasen!