3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2 x 2 kaarten voor Spectrum & Hallo Venray 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2 x 2 kaarten voor Spectrum & Hallo Venray

Ga jij gratis naar Spectrum & Hallo Venray op 19 maart in dB's?

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2 x 2 kaarten voor Spectrum & Hallo Venray

Ga jij gratis naar Spectrum & Hallo Venray op 19 maart in dB's?

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Afhankelijk van je leeftijd ken je Spectrum frontman Sonic Boom wellicht als de producer van het laatste album van MGMT of als cultfiguur extraordinaire en grondlegger van de Britse shoegaze. Wij doen natuurlijk niet aan leeftijdsdicriminatie: iedereen kan kaartjes winnen voor het enige Spectrum concert in Nederland!

Ga jij gratis naar Spectrum & Hallo Venray op 19 maart in dB's?

Een beetje nostalgisch wordt het concert in dB's komende vrijdag misschien wel. Dat kan haast niet anders als er twee legendarische bands daar het podium zullen betreden.

Spectrum kan sinds de release van hun debuut Soul Kiss (Glide Divine) in 1992 op een trouwe fanbase rekenen een aangezien dit hun enige show in Nederland is, is dit DE kans om weer eens lekker ouderwets te shoegazen en te genieten van de dromerige melodieën.

Hallo Venray, de best houdbare rockers van ons land, zijn niet helemaal wars van een beetje traditie en doen daarom ook dit jaar dB's weer aan. De band klinkt al zo goed op plaat maar live gaan ze helemaal uit hun dak. Dit moet je een keer meegemaakt hebben!

En dat kan dus nu! Twee legendarische bands voor de prijs van eh nou niks dus.
Weet jij het antwoord op de volgende vraag: van welke legendarische Britse shoegaze-formatie was Spectrum frontman Sonic Boom (beter bekend als Pete Kember) in de jaren '80 de oprichter?

Mail dan je antwoord voor 17 maart 17.57 naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl en je hoort snel of jij een van de gelukkige winnaars bent.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht