Een seizoen lang sex, drugs & rock ’n roll Een seizoen lang sex, drugs & rock ’n roll

Een terugblik op de meest memorabele quotes uit Utracks

, Tekst: Mike van Dooyeweert

Een seizoen lang sex, drugs & rock ’n roll

Een terugblik op de meest memorabele quotes uit Utracks

Tekst: Mike van Dooyeweert ,

Het Utracks-seizoen loopt op zijn einde. Nog één aflevering en de medewerkers kunnen tot september genieten van een welverdiende vakantie. Voordat het zover is, is het tijd om terug te blikken. Maar dan natuurlijk wel op een leuke manier.

Een terugblik op de meest memorabele quotes uit Utracks

Zoals de Engelsen zouden zeggen: It’s the end of an era. De laatste Utracks van het seizoen wordt namelijk ook meteen de laatste uitzending vanuit de vertrouwde studio op de bovenverdieping van het RTV Utrecht-pand. Menig muzikant of programmeur was er al te gast. Onder anderen Moss, Woost en This Leo Sunrise zijn tijdens het afgelopen seizoen langs geweest voor een akoestische sessie en een interview. Zowel presentatoren als muzikanten doen soms memorabele uitspraken; ook zonder dat ze dat zelf doorhebben. Vooral de Prayer For Demo-uurtjes, waarin de panelleden rare geluidjes produceren en vaak geen blad voor de mond nemen, leveren goed materiaal op.

3VOOR12/Utrecht presenteert een compilatie van de leukste quotes van het afgelopen Utracks-seizoen, met als overkoepelend thema: sex, drugs & rock ’n roll. Zoals het hoort, dus. Voordat de mp3 gelinkt gaat worden, is het tijd om even –pfoem- een sticker te plakken: Parental Advisory, Explicit Content. U bent gewaarschuwd.

In deze compilatie zijn glansrollen weggelegd voor onder anderen: Casper Sikkema, Berend-Jan Ike, Samer Haddad, Joni Prescher, Maike Claessen, Temy Phem, Anne Broekman, Jeroen Boekhorst, Geert Jacobse, Hiekelien van den Herik, Anna Beerstra, This Leo Sunrise, Leon Giesen, Pim van de Werken, Hans Vrijmoed, Cat Tran en Joris van Welsen.

Klik!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht