Spot jezelf tijdens Roffest en ga gratis naar The Gaslamp Killer Spot jezelf tijdens Roffest en ga gratis naar The Gaslamp Killer

Habek compenseert bezoekers voor het door regen getroffen Roffest

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Spot jezelf tijdens Roffest en ga gratis naar The Gaslamp Killer

Habek compenseert bezoekers voor het door regen getroffen Roffest

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Habek belooft iedereen die kan bewijzen op Roffest geweest te zijn een gratis concert van The Gaslamp Killer. Kaartje al weggegooid? 3VOOR12/Utrecht helpt.

Habek compenseert bezoekers voor het door regen getroffen Roffest

Er was regen, veel regen tijdens Roffest. Zoveel regen dat de set van The Gaslamp Killer moest worden ingekort tot een schamele twintig minuten. Eeuwig zonde, want de dj uit Los Angeles had veel meer voor zijn bezoekers in petto. Habek compenseert deze tegenvaller door op een later moment in Utrecht een speciaal 'Roffest Maakt Het Goed' Gaslamp Killer-concert te organiseren. Voor dit optreden belooft Habek plechtig iedere Roffest-bezoeker die kan bewijzen bij Roffest aanwezig te zijn geweest gratis toegang!

“Er is nog geen datum bekend voor het optreden,” meldt Bonnie Kirkels van Habek, “maar zodra we een dag hebben geprikt, verschijnt die op onze weblog. Roffest-gangers moeten zich per mail aanmelden, dus kunnen we iedereen de datum laten weten.” 3VOOR12/Utrecht kan niet anders dan dik achter dit bewonderingswaardige initiatief staan. Maar wat als je je kaartje al hebt weggegooid? Geen nood, wij helpen je! Ons verslag bewijst niet alleen dat wij aanwezig waren; de foto’s die we van het publiek namen kunnen bewijzen dat ook jij van de partij was.

We hebben de foto’s waar bezoekers herkenbaar op staan nog maar eens bij elkaar gezet. Heb je jezelf gespot? Gefeliciteerd! Nu moet je alleen nog maar even bewijzen dat jij het was op die foto. Ook dat maken wij zo makkelijk mogelijk. Bekijk de foto’s op de 3VOOR12/Utrecht Facebook-pagina en tag jezelf. Zorg ervoor dat je een herkenbare profielfoto hebt ingesteld zodat we zeker weten dat jij het bent. Mail vervolgens Habek op bonnie@habek.nu met de mededeling ‘ik heb mezelf getagd op de Facebookpagina van 3VOOR12/Utrecht’. Vermeld daarbij je naam, eventueel je Facebook-alias en om welke foto het gaat. Heb je geen Facebook-account? Stuur een foto van jezelf naar Habek en geef aan op welke foto je te vinden bent.

Je hebt nog tot 30 juli om je aan te melden!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht