Zestien bands op tweede editie Utrecht Speelt Uit in oktober Zestien bands op tweede editie Utrecht Speelt Uit in oktober

Brown Feather Sparrow, Pondertone en Findel trappen af in EKKO

, Marijke Luijten,

Zestien bands op tweede editie Utrecht Speelt Uit in oktober

Brown Feather Sparrow, Pondertone en Findel trappen af in EKKO

Marijke Luijten, ,

Het was even stil rond Utrecht Speelt Uit, maar diverse data van de tweede grote tour zijn inmiddels bekend. Zestien bands uit de regio Utrecht zullen de rest van Nederland dit najaar andermaal laten zien, dat Utrecht bruist als popstad. Op 7 oktober start de tour in EKKO, met optredens van Brown Feather Sparrow, Pondertone en Findel.

Brown Feather Sparrow, Pondertone en Findel trappen af in EKKO

Na een goed ontvangen eerste editie, wordt het tijd voor een nieuwe Utrecht Speelt Uit. Het was even stil rond het initiatief, maar inmiddels zijn diverse data voor de uitgebreide najaarstour bekend gemaakt. Op 7 oktober beginnen als eerste Brown Feather Sparrow, Pondertone en Findel in thuishaven EKKO. De entree hiervoor is gratis. Aestrid en Taxi To The Ocean spelen ook deze editie weer, dit keer op 26 oktober in de Koornbeurs in Delft. Daar zijn ook The Gasoline Brothers te zien. In Nieuwendijk laten op 28 oktober Glenister, The Preachers en wederom The Gasoline Brothers van zich horen. De karavaan trekt rond van oktober tot en met januari. Behalve bovenstaande bands zullen Grote-Prijswinnaar Silence is sexy en singer-songwriter Pien Feith meedoen met de tour. Andere bands zijn Mr Love & The Stallions, Try Drowning, The Walt, The Preachers, Harold K, Pondertone, Lushus en Excon. Bezoekers van de optredens ontvangen, net als de vorige keer, een cd met tracks van alle zestien bands, dit keer een digipak met een poster. Het volledige speelschema wordt binnenkort bekendgemaakt op www.utrechtspeeltuit.nl. Zaterdag 7 oktober EKKO, Utrecht: Brown Feather Sparrow, Findel en Pondertone Donderdag 26 oktober Koornbeurs, Delft: Aestrid, Taxi To The Ocean en The Gasoline Brothers Zaterdag 28 oktober Xinix, Nieuwendijk: Glenister, The Gasoline Brothers en The Preachers Meer data volgen spoedig.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht