Utracks viert éénjarig bestaan met extra lange show en live-optredens Utracks viert éénjarig bestaan met extra lange show en live-optredens

Bekijk hier de foto’s van een zwoele avond vol sex, drugs en rock 'n roll

, Redactie Utracks,

Utracks viert éénjarig bestaan met extra lange show en live-optredens

Bekijk hier de foto’s van een zwoele avond vol sex, drugs en rock 'n roll

Redactie Utracks, ,

13 september vierde Utracks haar éénjarige bestaan en uitbreiding met nieuwe themashows in een extra lange uitzending. Carrera, Wudstik, Good Dog Happy Man en Qbical traden op in een bomvolle en bloedhete studio. De hoge temperatuur zorgde voor een tropische sfeer: het zweet gutste van voorhoofden en ontblote bovenlichamen. Bekijk hier het fotoverslag van fotograaf Martijn Zuidweg.

Bekijk hier de foto’s van een zwoele avond vol sex, drugs en rock 'n roll

De nazomeravond van 13 september 2006 zal het Utracks-team, de studiogasten en de vele acts en bands nog lang heugen. In een bloedhete studio - waar de nodige technische problemen waren met de monitoren - was het hard werken voor de divers acts. Vooral Carrera had pech: de zangmonitoren waren niet bruikbaar toen zij op moesten treden, dus deed zanger Johan het zonder. En dat terwijl hij ook nog had overwogen thuis te blijven vanwege een hardnekkige griep. Hulde aan Carrera dus, maar ook voor Wudstik waren de omstandigheden niet perfect. Toch wist hij na de India-tent op Lowlands ook de Utracks-studio op zijn kop te krijgen met zijn relaxte raps en zang. Toen Good Dog Happy Man moest spelen waren de grootste technische problemen gelukkig opgelost, wat resulteerde in een energieke show met veel nieuw werk. Qbical, een van de grootste technotalenten van Nederland, zette tot slot een indrukwekkende “warme, wollige technoset” neer. Al met al was het een monsteruitzending waar het Utracks-team trots op mag zijn. Het resultaat kun je beluisteren door te klikken op de link aan de rechterkant of door een bezoekje te brengen aan www.utracks.nl.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht