Culturele Popzondag, deel 2: 3VOOR12/Utrecht en Utracks presenteren... Culturele Popzondag, deel 2: 3VOOR12/Utrecht en Utracks presenteren...

C-Mon & Kypski crosst de stad door, Utracks strijkt neer in Hofman

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

Culturele Popzondag, deel 2: 3VOOR12/Utrecht en Utracks presenteren...

C-Mon & Kypski crosst de stad door, Utracks strijkt neer in Hofman

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Ook 3VOOR12/Utrecht en Utracks waren van de partij tijdens de Pop-Zondag. Niet alleen met een heel arsenaal aan schrijvers en fotografen, maar ook in levende lijve: 3VOOR12/Utrecht stuurde C-Mon & Kypski de stad door voor een enerverende City Trip, Utracks streek neer in Café Hofman voor een bijzondere live-uitzending. Een foto-impressie.

C-Mon & Kypski crosst de stad door, Utracks strijkt neer in Hofman

Ook 3VOOR12/Utrecht en Utracks waren van de partij tijdens de Pop-Zondag. Niet alleen met een heel arsenaal aan schrijvers en fotografen, maar ook in levende lijve: 3VOOR12/Utrecht stuurde C-Mon & Kypski de stad door voor een enerverende City Trip, die op vier verschillende lokaties in de binnenstad een gigantisch feestgedruis veroorzaakten. Voor eventjes dan: voordat iedereen er erg in had was de band weer op weg naar de volgende locatie. Met name op het Neude leverde dit een absurdistisch schouwspel op: voordat de band arriveerde was Utrechts grote stadsplein nog leeg. Maar toen de wagen werd uitgeklapt en de band tevoorschijn kwam, kwam tijdens het eerste nummer vanuit iedere hoek een ware volksschare toegestroomd. Onder hen opvallend veel winkelend publiek, dat na afloop van de show even snel weer was vertrokken, op weg naar Media Markt en H&M. Het plein weer even leeg als voorheen achterlatend. In de avonduren streek Utracks, de radiotak van 3VOOR12/Utrecht, neer in Café Hofman aan het Janskerkhof voor een bijzondere live-uitzending, omlijst en ingekleurd door live-muziek. Voormalig Grote Prijs-winnaars Satellite 7 en Eleven gaven energieke optredens, die fraai contrasteerden met de ingetogen live-muziek in de uitzending zelf. De optredens van Utracks Award-genomineerden Pien Feith en This Leo Sunrise bleven echter ook in kroegsetting kaarsrecht overeind. Dat belooft wat voor de tweemaandelijkse live-uitzendingen die vanaf deze Popzondag op dezelfde plek door Utracks zullen worden verzorgd. En voor de uitreiking van die Award zelf, op zaterdag 9 december in EKKO. Hieronder alvast een beeldimpressie van beide evenementen, door het 3VOOR12/Utrecht-fotografenteam.
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht