3VOOR12/Utrecht-fotograaf Maarten Houwer exposeert live-foto's in dB's 3VOOR12/Utrecht-fotograaf Maarten Houwer exposeert live-foto's in dB's

Exposant boekt postrock-veteranen Boy Ler voor opening zondag

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

3VOOR12/Utrecht-fotograaf Maarten Houwer exposeert live-foto's in dB's

Exposant boekt postrock-veteranen Boy Ler voor opening zondag

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

De 3VOOR12/Utrecht-fotografen laten zich meer en meer zien. Anna van Kooij exposeerde al in dB’s en nu in EKKO, in maart werd het tweejarig bestaan van de site opgeluisterd met een fraaie overzichtsexpo op DeZesde in Babel en momenteel ‘hangt’ Esther Lutgendorff in Plato. Zondag is de officiële opening van de expositie van Maarten Houwer in dB’s, mét een optreden van Boy Ler.

Exposant boekt postrock-veteranen Boy Ler voor opening zondag

De 3VOOR12/Utrecht-fotografen laten zich meer en meer zien en een mooie traditie lijkt in gang gezet. Allereerst exposeerde Anna van Kooij in januari in dB's, in maart werd het tweejarig bestaan van de site opgeluisterd met een fraaie overzichtsexpo op DeZesde in Babel en momenteel 'hangt' Esther Lutgendorff in Plato. Zondag is de officiële opening van de expositie van Maarten Houwer in dB's, mét een optreden van Boy Ler. En daarmee is de koek nog niet op; 3VOOR12/Utrecht-fotocoördinator Van Kooij exposeert deze en de komende maanden in EKKO, Tim van Veen lost straks Lutgendorff af in de Plato op de Steenweg en vanaf eind augustus is het helemaal raak. De 3VOOR12/Utrecht-fotografen exposeren namelijk van maandag 28 augustus tot en met 6 oktober 2006 in de Gemeentebibliotheek. Morgen staat alleen Maarten Houwer in het zonnetje. Hij maakt pas sinds januari deel uit van het 3VOOR12/Utrecht-fotografieteam en leverde al een aanzienlijke bijdrage. We mogen wel stellen dat sinds de toetreding van Houwer het zwart-witte beeld enorm is opgerukt op de site. In maart sierde zijn werk in alle sfeervolle kracht al een muur tijdens de 3VOOR12/Utrecht-expositie op DeZesde in Babel. Maar er is meer: Houwer - door zijn monnikenwerk als hobbyfotograaf én vooral als geluidstechnicus geen onbekende in de Utrechtse muziekwereld - regelde ook een band voor de zondagse opening van zijn expositie. Hij is veelvuldig actief in kringen rond Zabel Muziek en uit die stal komt dan ook de muzikale gast. De Utrechtse postrock-/ emoveteranen van Boy Ler spelen in het achterzaaltje van dB's vast werk van hun aanstaande cd 'Lord Palf'. Ook aan eten is gedacht en na afloop is het goed toeven in dB's onvolprezen Biergarten met Nederland-Portugal op groot scherm! Kom voor de opening van de foto-expositie van Maarten Houwer, met optreden van Boy Ler, op zondag 25 juni vanaf 16.00 uur naar dB's. En neem ook daarna eens een kijkje. De tentoonstelling valt immers prima te combineren met concertbezoek. Op het dB's-menu staan onder meer de seizoensafsluiter van Club 3VOOR12/Utrecht op donderdag 29 juni met in ieder geval optredens van Jiggy Djé, Nobody Beats The Drum en Tifèn. Ook een aanrader: de show van Les Georges Leningrad op vrijdag 7 juli met voorprogramma's van Durk Attaturk en Mr. Love and The Stallions.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht