Zon, hiphop en mellow moods regeren op Brotherhood, The Funky Family Zon, hiphop en mellow moods regeren op Brotherhood, The Funky Family

Klein Supernatural-festival in beeld

, Tekst en fotografie: Ro Halfhide,

Zon, hiphop en mellow moods regeren op Brotherhood, The Funky Family

Klein Supernatural-festival in beeld

Tekst en fotografie: Ro Halfhide, ,

Ook in de zomer van 2006 sloeg Supernatural de tenten op voor een festival in het Utrechtse. Ditmaal was de Paper Dome in Leidsche Rijn het toneel voor Brotherhood, The Funky Family, een afgeslankte editie van het Supernatural Festival. Bezoekers kregen toch nog drie podia met klappers als Marley Marl en Kraak en Smaak én slechts een klein spatje regen voorgeschoteld.

Klein Supernatural-festival in beeld

Ook in de zomer van 2006 sloeg Supernatural de tenten op voor een festival in het Utrechtse. Ditmaal was de Paper Dome in Leidsche Rijn het toneel voor Brotherhood, The Funky Family, een afgeslankte editie van het Supernatural Festival. Bezoekers kregen toch nog drie podia met klappers als Marley Marl en Kraak en Smaak én slechts een klein spatje regen voorgeschoteld. 3VOOR12/Utrecht-fotograaf Ro Halfhide pakte zonnebril, dansvloerschoeisel en camera in en zag al verslaggevend de zon doorbreken. Brotherhood, The Funky Family Gezien: Paper Dome Leidsche Rijn, zaterdag 22 juli 2006.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht