3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaartjes voor Soulfly en Islands, Bell Orchestre & Zea 3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaartjes voor Soulfly en Islands, Bell Orchestre & Zea

Win een gesigneerde gitaar bij het optreden van Soulfly!

, Hans Vrijmoed,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaartjes voor Soulfly en Islands, Bell Orchestre & Zea

Win een gesigneerde gitaar bij het optreden van Soulfly!

Hans Vrijmoed, ,

Dubbele zomeraanbieding bij 3VOOR12/Utrecht! We geven 3x2 kaartjes weg voor Soulfly (a.s. dinsdag in Tivoli) en ook nog eens 3x2 kaartjes voor de avond met Islands, Bell Orchestre & Zea, woensdag in Tivoli de Helling.

Win een gesigneerde gitaar bij het optreden van Soulfly!

Nog nauwelijks bekomen van de Deftones, staat er dinsdag 18 juli alweer een metalnaam van formaat in Tivoli: Soulfly. De band rond Max Cavalera komt het nieuwe albums 'Dark Ages' aan ons voorstellen; waarschijnlijk het heftigste werk dat de band tot nu toe heeft gemaakt. En dat is nog niet alles, 3VOOR12/Utrecht geeft er 3 x 2 kaartjes voor weg! Ben je eenmaal binnen, dan maak je - net als alle andere bezoekers - ook nog eens kans op een volledig door de band gesigneerde gitaar! Je krijgt hiervoor een gratis lot en na afloop van het concert hangt het winnende lot bij de uitgang. De door de hele band gesigneerde gitaar kun je dan meteen meenemen. Een dag later vindt er in Tivoli de Helling een Canadese invasie plaats: Islands & Bell Orchestre. Twee bands die je in hetzelfde muzikale landschap als hun landgenoten van The Arcade Fire kunt plaatsen. Het debuut van Islands, 'Return To The Sea' kent raakvlakken met de cd van de inmiddels beroemde landgenoten maar heeft ook wel wat weg van Flaming Lips, Brian Wilson en Beck, met wie de band al eens op tour was. Ook bij Bell Orchestre is de naam Arcade Fire nooit ver weg, er spelen zelfs twee leden van die band mee: Sarah Neufeld en Richard Parry. Het album 'Recording A Tape The Colour Of The Light' werd tegelijk met succesverhaal 'Funeral' opgenomen, maar bevat toch een ander geluid dat zich nog het best laat omschrijven als postrock met strijkers. Op deze toch al goed gevulde avond nog een derde interessante act: Zea. Dit Amsterdamse duo (Arnold de Boer en Remko Muermans) maakt een vreemde mengeling van gitaarliedjes met gestoorde elektronica en deed al eens over zich spreken door een gabberversie van Coldplay's 'Clocks' te maken. In het buitenland werd de band al eens vergeleken met zowel Gary Numan, Kraftwerk als Stephen Malkmus. Een veelzijdige band dus, op een veelzijdige avond. 3VOOR12/Utrecht geeft 3x2 kaartjes weg voor beide avonden! Liefhebbers voor Soulfly, geef antwoord op de volgende vraag: Max Cavalera stond dit jaar op Pinkpop ook even bij de Deftones op het podium. Welk nummer zong hij daar mee? Voor degenen die naar Islands, Bell Orcestre & Zea willen: een ander lid uit de live-bezetting van The Arcade Fire was eerder dit jaar nog in Utrecht te zien. Onder welke naam trad hij toen toen op in EKKO? Mail je antwoord voor maandagavond 23.57 uur naar prijsvraag@zomp.nl en wie weet sta je dinsdag te moshen bij Soulfly of woensdag te genieten bij al die Canadese pracht. Soufly & Laberinto Dinsdag 18 juli, Tivoli Aanvang: 20.15 uur (zaal open: 19.30 uur) Islands, Bell Orchestre & Zea Woensdag 19 juli, Tivoli de Helling Aanvang: 20.15 uur (zaal open: 19.30 uur)
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht