Nu te beluisteren in de 3VOOR12/Utrecht Platenspeler: Roy S., Sennen en Vehicle! Nu te beluisteren in de 3VOOR12/Utrecht Platenspeler: Roy S., Sennen en Vehicle!

Ook nog in de Platenspeler: wevsdeath en Utrecht Speelt Uit!

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

Nu te beluisteren in de 3VOOR12/Utrecht Platenspeler: Roy S., Sennen en Vehicle!

Ook nog in de Platenspeler: wevsdeath en Utrecht Speelt Uit!

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Vanaf vandaag hebben we maar liefst 3 nieuwe platen voor onze gloednieuwe Platenspeler. Allereerst is dat de EP van kersverse Grote Prijs finalist Roy S., verder de nieuwe EP van postrockers Sennen, en als toetje ook nog eens de EP van Vehicle!

Ook nog in de Platenspeler: wevsdeath en Utrecht Speelt Uit!

Afgelopen zondag won hij de regiofinale van de Grote Prijs van Nederland voor singer/songwriters in EKKO met een indrukwekkend optreden. Vanaf vandaag hebben wij de eer de nieuwe EP van Roy S., getiteld Make It So, op onze gloednieuwe 3VOOR12/Utrecht Platenspeler te mogen leggen. Uiteraard mag iedereen meeluisteren. Bekijk Roy S. ook live in dB's op 13 november aanstaande. Maar dat is nog niet alles: ook de EP van Sennen is vanaf vandaag helemaal te beluisteren op de Platenspeler. Sennen is de nieuwste telg van het Utrechtse Zabel Muziek label, en de groep maakt met de EP Periphery haar postrock-debuut. Als bonus is er ook nog eens de EP The Fire Is Warmer On The Inside, van postrockers Vehicle. Hij is al even uit, maar dat mag de pret niet drukken. Ook Vehicle is live in dB's te aanschouwen, en wel aanstaande zondag, 17 oktober. Nog altijd te beluisteren zijn ook de Utrecht Speelt Uit! sampler, en een nieuwe track van wevsdeath. Klik op de link rechts onderaan deze pagina om bij de Platenspeler te komen!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht