3voor12 Rotterdam

Mr. Marten wint Band Boost voorronde Pop

Moving Frost wint de publieksprijs en is door naar de halve finale!

De Dordtse popformatie Mr. Marten, gevormd rondom frontman Marten Oosterhaven, sleept de juryprijs in de wacht en kwalificeerde zichzelf daarmee direct voor de finale. Moving Frost heeft de meest luidruchtige fans. Ze pakken de publieksprijs en gaan door naar de halve finale.  In de categorie Pop hebben Mr. Marten, Moving Frost, Your Average Neighbours, AbSoulute en Kenny Weed & The Free Mind Empire gespeeld voor een goed gevulde Popcentrale in het Energiehuis. 

Een ontzettend strakke set vol met funky en dansbare lijntjes van Mr. Marten overtuigde de jury, bestaande uit Peter-Paul van der Hout (Velvet Music Dordrecht), muzikant Elmer Meijers (oud-winnaar Band Boost) en voorzitter Jasper van Dorp (Labtones). Op 12 mei is de finale van de Band Boost in de Powerstage van Bibelot

De publieksprijs werd middels een decibel-meting van applaus en geschreeuw gewonnen door de alternatieve rock/popband Moving Frost. Zij gaan op 14 april nogmaals strijden voor een plek in de finale.

Internetstembus
Tot en met donderdag 22 maart 14:00 uur kan er gestemd worden op een afgevallen Band Boost-kandidaat die op deze wijze met een Wildcard alsnog naar de halve finale kan. Je kan hier je stem uitbrengen:

https://www.popcentrale.nl/nieuws/124/Band%20Boost%20internet-Wildcard

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12