3voor12 Rotterdam

Vanavond bij 3voor12 Rotterdam Radio: Jibber Jabber & The Jams, Mutations en Kid Harlequin

Zaterdag is Club 3voor12 Rotterdam in de nieuwe live-locatie van Rotterdam: Eurotrash United

Vanavond is de vijfde uitzending van 3voor12 Rotterdam radio. Luister tussen 22:00 uur en 23:00 uur (online) mee via: online luisterlink

Met vanavond in de uitzending: Jibber Jabber & The Jams, The Mutations en Kid Harlequin. Allen spelen ze aanstaande zaterdag op de tweede Club 3voor12 Rotterdam (gratis). Jibber Jabber viert de nieuwe EP Liberté Toujours. The Mutations geven een voorproefje van het debuutalbum. Kid Harelquin komt vertellen over de tour in de UK, de plannen voor Harlequin Fest 2.0 en de nieuwe leden in de band.

Jibber Jabber & the Jams
Deze nieuwe Garage sensatie gaat lekker! Op 1 maart hebben ze de nieuwe EP Liberté Toujours uitgebracht. 3voor12/Breda heeft ze bij Surf & Turf Festgezien en hoorde van iemand die het kan weten dat ze ook hadden kunnen afsluiten. ' Jibber Jabber & The Jams is een heel toffe, opzwepende surfpunk band met veel zelfspot. ' Of zoals Xander van Dijck van Cloudheadhet zegt: 'in mijn ogen is Jibber Jabber & The Jams de vetste nieuwkomer in de stad!'
Ook voor punk kindjes. Zie: https://www.facebook.com/jibberjabberandthejams/videos/252115765273100/
FB: https://www.facebook.com/jibberjabberandthejams/
Muziek: https://jibberjabberandthejams.bandcamp.com/

Mutations
The Mutations is een van de tofste bands uit Rotterdam. De band heeft vorig jaar op Once Upon A Time In The West Festival gespeeld en heeft nog bij de opening van Rotterdam Centraal gespeeld. In de seventies rock met psychedelische Rock kan je invloeden van Tame Impala en Dungen horen. Ook invloeden van The Beatles, David Bowie en Pink Floyd zitten in de muziek. In 2017 heeft de band succesvol een Voordekunst-campagne afgerond. Nu kunnen ze eindelijk een voorproefje geven van het nieuwe album!
FB: https://www.facebook.com/010mutations/
Muziek: http://www.jrandthemutations.com/

Kid Harlequin
Koning, Keizer, Kid Harlequin! Baroeg Open AirEendracht Festival en de aftershows van Alter Bridge en Placebo zijn zo maar wat hoogtepunten van Kid. De Duistere Rock doet denken aan A Perfect Circle en Deftones. Met strakke gitaar riffs, melodieuze zang, af en toe wat elektronica en vooral veel energie op het podium. Inclusief sterke hooks en refreinen.
 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12