3voor12 Rotterdam

MILA maakt een rustgevend, verslavend en toepasselijk nummer genaamd 'I just wanna see you so bad'

Het gaat over hoe moeilijk het kan zijn om te praten over je gevoelens. In het najaar van 2020 volgt de EP

De 27 jarige Rotterdamse singer-songwriter Michelle Virginie Alblas is het creatief brein achter MILA. Nieuwe single ’I just wanna see you so bad' (fanlink) opent met de titel van het nummer. Het is een liedje over het niet durven praten over wat je voelt. Over de onzekerheid die komt kijken bij het delen van je gedachten met een ander. Het nummer begint heel rustgevend. Gedurende het nummer ontvouwt de muziek zich. Door de prachtige muziek is het aan te raden om het met koptelefoon te luisteren. Als je het eenmaal hebt gehoord, wil je het vaker horen. Sterke single voor de EP die in het najaar zal verschijnen!

‘ 'I just wanna see you so bad' is voortgekomen uit een periode waarin ik struggelde om te praten over mijn gevoel. Ik vond het zo moeilijk om op mijn kwetsbaarst te zijn. Terwijl ik tegelijkertijd niets anders wilde dan van de daken schreeuwen wat ik voelde.' aldus MILA.

Het nummer begint met een zachte piano. Door de gedempte percussie is het een kwetsbaar en rustgevend begin. In het eerste refrein wordt de ritmesectie opgevoerd en krijgt de productie steeds meer ruimte. Het tweede couplet wordt opgevolgd door een refrein dat nog verder is uitgebouwd met harmonie in de vocalen en galmende effect sounds. Een kwetsbaar liedje mondt uit tot een filmische soundscape productie. 

De sound van MILA laat zich omschrijven als: electronische pop met zachte vocalen in een kwetsbare en krachtig geluid met een emotionele bekentenis.

Het is samen met Paul Maaswinkel geschreven en geproduceerd en in Leeuwarden in de studio van Lake Woozoo (voormalig Snoet & Smoel) afgemixt. 

Eerder dit jaar bracht MILA de double-sided single Heartquake / Mantra uit als eerste single van haar nieuwe EP. In het najaar van 2020 zal de EP van MILA uitgebracht worden.

Muziek / Instagram / Facebook

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12