Weekoverzicht (week 7)

Motel Mozaique, Cosmic Carnival en Rats on Rafts in DWDD

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het voor jullie op een rijtje gezet. Zo sloot James Vincent McMorrow z'n tour door Nederland af in de Rotterdamse Schouwburg, en releaste The Cosmic Carnival hun tweede plaat.

Yellow Claw - Bibelot

Onze recensie met bijbehorende foto’s van het bezoekje van Yellow Claw en Ronnie Flex aan podium Bibelot kwam online.

Tim Knol - Bibelot

Ook kon je vorige week lezen wat wij vonden van het optreden van Tim Knol in het Energiehuis. Uiteraard daarbij ook foto’s die het huiskamergevoel van de avond weergeven.

Scumbash

De definitieve timetable voor Scumbash werd bekend. De timetable is aangevuld met namen als Candybar Planet, Tio Gringo, Blue Grass Boogieman en Elle Bandita. Daarnaast heeft Liptease and the Backstreet Crackbangers de band contest gewonnen en zal ook op het Rock ‘n Roll festival spelen. The Exploited is helaas gecancelled in verband met een ernstige ziekte van de zanger. De hele line-up vind je hier

James Vincent McMorrow - Rotterdamse Schouwburg

De singer- songwriter James Vincent McMorrow was woensdagavond te vinden in de Schouwburg. Hij presenteerde daar zijn nieuwste plaat ‘Post-Tropical’.Hier kun je onze recensie lezen en foto’s bekijken.

Motel Mozaique

Motel Mozaique maakte een aantal nieuwe acts bekend voor de editie van dit jaar. Onder andere Cashmere Cat, Zomby, Temples en Jungle zullen 4 en 5 april op dit Rotterdamse festival te vinden zijn. Check op de site alle namen die tot nu toe bekend gemaakt zijn.

Girls Names - WORM

Vrijdagavond kon je in WORM de Noord-Ierse band Girls Names vinden. Ze piekte laat, maar wel goed.Lees hier de gehele recensie.

The Cosmic Carnival

De Rotterdamse band The Cosmic Carnival releaste vrijdagavond hun tweede album in het Erasmus Paviljoen. Dit album zou wat minder vrolijke liedjes bevatten dan het eerste, maar juist wat meer gaan over ‘de achterkant van de liefde’. De recensie van hun plaat volgt snel op onze site.

Rats on Rafts - DWDD

Rats On Rafts was op TV! De postpunkband speelde afgelopen weekend de nieuwe nummers ‘Powder Monkey’ en ‘Sleep Little Child’

Red Rocket

De Rotterdamse stoner/punk band Red Rocket gaf alvast een stukje prijs van hun aangekondigde album.