Club 3voor12 met Yoshimi en Boring Pop

zondag 12 mei in de Unie

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Tijd voor een nieuwe editie van club 3voor12. Locatie de Unie in Rotterdam.
Deze editie zullen twee Rotterdamse bands het podium betreden, te weten Yoshimi en Boring Pop.Beiden hebben pas geleden een nieuwe plaat uitgebracht en deze avond biedt dus een mooie kans om dit live ten gehore te brengen. Achter Yoshimi zit Niek Hilkman die eigenzinnige Nederlandstalige muziek maakt. Boring Pop maakt popmuziek zoals het al gemaakt wordt sinds de uitvinding van de elektrische gitaar. Korte liedjes, weinig opsmuk en recht voor z'n raap.

Boring Pop

Nomen est omen. Om het lot te misleiden, doopten zij hun band Boring Pop. Een kern van waarheid zit er ook wel in: Boring Pop maakt popmuziek zoals het al gemaakt wordt sinds de uitvinding van de elektrische gitaar. Korte liedjes, weinig opsmuk, recht voor z'n raap. Liedjes met teksten die verhalen over mensen die de deur niet uitkomen, over wiskundeleraren die geen antwoord weten op de vragen van hun leerlingen, over jongens die hun tienerjaren pas meemaken als ze de twintig gepasseerd zijn en over meisjes die zwelgen in zelfmedelijden.

http://www.boringpop.com/


Yoshimi

Eigenzinnige Nederlandstalige muziek gemaakt door Niek Hilkmann.
Yoshimi is geen stoffige ‘zolderkamermuzikant’, want hij gaat regelmatig met een heuse live-band met steeds wisselende bezetting de straten op en de podia langs! Zo kunt u meestal wel rekenen op de getatoeëerde drummer Dennis en de oncontroleerbare violist/bassist Arie. Een andere constante factor is zijn familie. Zo speelt zijn broer Ruud altijd graag mee als manusje van alles en komt het regelmatig voor dat zijn opa Louis meespeelt op gitaar. Op deze wijze hebben ze het land al aardig rondgetoerd en daarbij zijn liedjes gespeeld op zaken als Into the Great Wide Open, De Popronde, Metropolis, Urban Explorers, Club 3voor12, Utrecht Boft! en de Kunstvlaai.

http://www.yoshiminotaband.com/

Deuren open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: gratis