Nieuw gratis showcase festival laat zien wat Rotterdam te bieden heeft!

Eendracht Festival donderdag 13 juni in centrum

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Het Eendracht Festival is een showcase festival dat twee keer per jaar plaatsvindt op verschillende locaties in de binnenstad van Rotterdam. Voor de editie van donderdag 13 juni pakt het festival flink uit. Maar liefst 52 Rotterdamse acts, verspreid over 7 locaties rond het Eendrachtsplein laten zien hoeveel toffe artiesten Rotterdam heeft.

Naast Vibes, Hemingway en Sijf zullen Worm, Zondebok en 't Zwarte Schaap, Venezia en House de la Paans zich als locaties bij het festival aansluiten. Ook worden er allerlei samenwerkingsverbanden met verschillende kunstenaars, organisatoren, ondernemers, sponsoren en andere toffe Rotterdammers aangegaan.

Zo kun je als bezoeker de live en geëxposeerde streetart van Pinwin Lastplak en Jorick Gestorick onder muzikale begeleiding van Damoon, de la Paans & Friends (dj’s) bekijken in de smartshop aan het Eendrachtsplein. Die voor de gelegenheid tot House de la Paans wordt omgedoopt.

Voor de hiphopprogrammering presenteert Hiphop In Je Smoel / BoomDox de nieuwste hiphop van Rotterdam in Worm. In ijssalon Venezia zal 3voor12 zuid-holland sessies opnemen voor Kejje dat nie horen dan.

De organisatie van het Eendracht Festival wil laten zien wat Rotterdam te bieden heeft. Daarom zijn alle locaties gratis toegankelijk.

Eendracht Festival
Datum: Do 13-5-2013
Zalen open: 18:30 uur
Prijs: Gratis
Locaties: Vibes, Hemingway, Sijf, Worm/BoomDox, De Zondebok en ’t Zwarte Schaap, IJssalon Venezia & House de la PaansMedia:

www.facebook.nl/Eendrachtfestival