Face Tomorrow kondigt afscheidstournee aan

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Na 15 jaar, vier albums en meer dan 600 optredens houdt Face Tomorrow er eind 2012 mee op. Een heleboel mooie ervaringen rijker gaan de vijf Rotterdammers uit elkaar om zich allemaal op nieuwe uitdagingen te kunnen concentreren, zowel binnen als buiten de muziek.

Maar voordat ze de backline aan de wilgen hangen zullen zij in oktober en november nog één maal het Nederlandse clubcircuit onveilig maken en dat doen zij niet alleen.

In oktober speelt de band eerst een aantal akoestische optredens en in november doen ze een zeer speciale afscheidstour. Waar Face Tomorrow er dit jaar mee op gaat houden, gaan hun generatiegenoten van Green Lizard juist in dit najaar weer verder waar ze vier jaar geleden gebleven waren. Samen zullen zij een aantal shows spelen in het kader van de Hello, Goodbye Tour, de kaartverkoop voor deze shows start deze week.

Op zaterdag 17 en vrijdag 23 november speelt Face Tomorrow afscheidsshows in Duitsland en België om daarna op zondag 25 november voor het laatst in hometown Rotterdam te spelen. Deze dag belooft een zeer speciale dag te worden, want de band speelt dan eerst ’s middags een akoestische set in De Unie om vervolgens ’s avonds af te sluiten met een electrische set in Rotown. Voor deze shows zijn zowel losse tickets als combitickets verkrijgbaar, de voorverkoop begint aanstaande zaterdag.
Buiten deze laatste shows heeft Face Tomorrow nog een verrassing in petto, maar daar over binnenkort meer…

FACE TOMORROW ACOUSTIC
19-10 Supermarkt, Den Haag
20-10 JC Horizont, Meerhout (B)
24-10 Mezz café, Breda
26-10 Popcentrale, Dordrecht

FACE TOMORROW + GREEN LIZARD - ‘Hello, Goodbye Tour’
03-11 De Piek, Vlissingen
04-11 Tivoli de Helling, Utrecht
07-11 Merleyn, Nijmegen
08-11 Simplon, Groningen
09-11 Willem 2, Den Bosch
15-11 Melkweg, Amsterdam
16-11 013, Tilburg

FACE TOMORROW GOODBYE SHOWS
17-11 Germany t.b.c.!
23-11 Sojo, Leuven (B)
25-11 De Unie, Rotterdam (afternoon – acoustic set)
25-11 Rotown, Rotterdam (evening – electric set)

www.facetomorrow.net