Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

 40 jaar Bobby Kinghe

Stichting Bobby Kinghe bestaat 40 jaar en dat moet gevierd worden. Dit doet de stichting met een bijzonder evenement waar (inter)nationale en lokale artiesten op het gebied van muziek, theater, film, beeldende kunst en poëzie hun werk komen laten horen en/of zien. Met onder andere De Groep Fosko, Clarke Buehling, Herman Brusselmans, Do Not X-Ray, Sugar Lee's, The Oldtime Cityslickers en The Use of Ashes wordt dit een feestje zoals alleen Bobby Kinghe dat kan geven.

Zaterdag 28 mei, Popcentrale, 12:00 uur, 10 euro

 

Dunya Festival

Zondag 29 mei vindt alweer de 34e editie plaats van het Dunya Festival in het park bij de Euromast. Op verschillende podia zal muziek uit alle windstreken van de wereld worden gespeeld. Er staan bekende namen (o.a. Alain Clark) en lokaal talent. Ook is er ruimte voor poëzie. Voor het volledige programma check: www.dunya.nl/ 

Zondag 29 mei, Park bij de Euromast, gratis

 

Tim Knol extra middagshow

Wegens grote belangstelling heeft Tim Knol besloten om op zondag 29 mei een extra show in Rotown te geven. De oorspronkelijke show is inmiddels uitverkocht, waarbij Tim en zijn band nu 's middags om 16.30 uur een tweede show verzorgen. Een volwaardig optreden dus, vanzelfsprekend met veel liedjes van het nieuwe album Days. Tim Knol maakt tijdloze luisterliedjes met een rauw randje.

Zondag 29 mei, Rotown, 16.30 uur, 12,50 euro