Tips van de week

3voor12Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12Rotterdam/Drechtsteden weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Klankensysteem (met o.a. Boom Boom du Terre)

Klankensysteem is de electro dance-editie van de succesvolle Klankennachten die in Rotterdam zijn gehouden. Op het programma staan Boom Boom du Terre (electro), Jahua (dubstep), Disk-O-Matique (disco + live band) en Jeroen Fens en Brutal Beats (live drum & bass). Zij zullen Roodkapje omtoveren in een hippe club.

vrijdag 20 mei, Roodkapje, € 3,--

 

Urban Explorers Festival pre-party

Kunstenaars en artiesten uit heel Nederland reizen naar Dordrecht af  om een voorproefje te geven van het Urban Explorers Festival dat op 17, 18 en 19 juni plaats vindt. Wil je dansen op de beats van de Urban Explorers-DJ's of genieten van de stadspicknick? Zorg dan dat je er bij bent!

vrijdag 20 mei, Stationsplein Dordrecht, gratis

 

Verjaardagsfeest 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden

The place to be op zaterdag is natuurlijk Heidegger. Daar vindt het tweede verjaardagsfeest plaats van 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden. The Sugar Lee's, Politics, Maurice Bleeker, Boring Pop en The Parents vieren onze eerste verjaardag gezellig mee.

Zaterdag 21 mei, Heidegger, €2,--

 

Garagefest (met o.a. Shaking Godspeed)

In De Popcentrale gaat het morgen helemaal los tijdens het Garagefest. Shaking Godspeed, Low Point Drains, Organisms, De Keefmen zijn slechts een kleine selectie van helden met gitaren die deze avond te zien zijn.

Zaterdag 21 mei, Popcentrale, €10,--

 

Ariel Pink's Haunted Graffiti

Ariel Pink's Haunted Graffiti is één van de meest besproken bands van dit moment. het is de band rondom Ariel Marcus Rosenberg en het laatste album ontving lovende kritieken. Ariel Pink's maakt spannende muziek waar geen label op te plakken is. Het vliegt van disco naar wave, naar grunge en jaren '70 rock en weer terug. Kortom, dit moet je live ondergaan.

Dinsdag 24 mei, Rotown, € 12,50