Warm de winter door met de nieuwste videoclips

Nieuwe clips van Mings Pretty Heroes, The Kik, BluefisH Brothers, That Band From Holland en Yoshimi

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Om je de koude (en vooral regenachtige) dagen van december door te helpen heeft 3voor12/Rotterdam-Drechtsteden de leukste en mooiste clips van lokale helden voor je op een rijtje gezet.

Om je de koude (en vooral regenachtige) dagen van december door te helpen heeft 3voor12/Rotterdam-Drechtsteden de leukste en mooiste clips van lokale helden voor je op een rijtje gezet.

The Kik - A Christmas Song For You

Om maar meteen in de kerstsfeer af te trappen, de Kerst single van The Kik! De kersterigheid spat van de clip van A Christmas Song For You af. De makers van deze video zijn ook nog eens van Rotterdamse komaf, de heren van Turbo Turbo zijn het brein hierachter.

 

 

 

 

Mings Pretty Heroes - Out At Sea

In deze clip is geen kerstboom te zien; desalniettemin krijgt de redactie van 3voor12/Rotterdam-Drechtsteden het warm van dit prachtige nummer. Voor de video vertrok Ai Ming Oei samen met fotograaf en regisseur Marc Nolte richting Berlijn, om met dit prachtige resultaat terug te komen.

 

 

BluefisH Brothers - Merry Christmas

De sfeer zit er goed in bij de BluefisH Brothers, en hoe kan het ook anders als je je hele familie optrommelt om in je kerstclip te figureren! Zelfs de jongste telg Lieve maakt haar cameradebuut. Een aanstekelijke video die in slechts één take geschoten is.

 

 

 

That Band From Holland - Don't Forget The Birds

That Band From Holland is koploper als het Kerst-songs betreft. Don't Forget The Birds is dan ook afkomstig van hun alweer derde Kerst EP. Je kunt deze hier gratis downloaden (of een donatie aan de band doen natuurlijk, in het kader van de feestdagen).

 

 

Yoshimi - Confetti

Last but not least hebben we de clip van Yoshimi in de aanbieding! Een ware inspiratie als het de voornemens voor het nieuwe jaar betreft. De video is geschoten in het Rotterdamse IJsselmonde en de single Confetti is afkomstig van zijn album 'Sowieso'.