Band Boost 2012: Make Sense

"Als je de wereld wil veroveren, moet je geen muziek maken"

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

De Band Boost 2012 is een samenwerking tussen de Popcentrale en Bibelot. De voorrondes vinden vanaf 17 december 2011 plaats in de Popcentrale, de finale in Bibelot. Wij stellen alvast de deelnemers aan je voor.

"Als je de wereld wil veroveren, moet je geen muziek maken"

 

De Band Boost 2012 is een samenwerking tussen de Popcentrale en Bibelot. De voorrondes vinden vanaf 17 december 2011 plaats in de Popcentrale, de finale in Bibelot. Wij stellen alvast de deelnemers aan je voor. deze keer: Make Sense.

Wie zijn jullie en waar kennen we jullie van?

Wij zijn Make Sense. We komen samen in Rotterdam en de meeste mensen kennen ons als de Pop/rockband van de  Popacademie in deze stad.
 We zouden geen ‘Sense’  Maken als Chris Hermans niet zou zingen, Gijs de Waal niet zou drummen, Sylvester Huffnagel geen gitaar speelde en Mitchell Reedijk de snaren van de basgitaar niet wist te vinden. 
 
Omschrijf je muziek voor iemand die jullie nog nooit gehoord heeft.
 
Onze muziek gaat over de met ratio ondergesneeuwde gevoelswereld, die we eerlijk en oprecht willen belichten. Daaruit ontstaat onze vorm van poprock, namelijk sfeervolle en gevoelige feelgood-muziek en is bedoeld om het verdragen van gevoelens makkelijker voor onszelf en ons publiek te maken. 
Wie naar ons luistert, hoort invloeden van o.a. The Script en Melissa Etheridge.

Waarom gaan jullie de Band Boost winnen?
 
 It would Make Sense.

Hoe gaan jullie de wereld veroveren?
 
Als je de wereld wil veroveren, moet je geen muziek maken. Als je de wereld wil verbinden, is muziek daarvoor de beste manier. Hoe Make Sense dat gaat doen? We menen wat we spelen en dat zal verbinden. Ideologie? Ach ja…
 
Komende shows/plannen.

Zaterdag 11 februari  Gebouw-T  Bergen op Zoom en Taaipop  2012  Lutjebroek.