Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Popronde

De Popronde geeft bands de kans om op te treden in een andere stad dan waar ze vandaan komen. Vorig jaar stonden er al geweldige bands te spelen op verrassende locaties in Rotterdam. Het kan zomaar zijn dat de hipste band van 2011 nu nog gewoon in een klein café staat te spelen.  Het bomvolle programma begint al om 18.00 uur in Engels met een optreden van Mees. In Exit staat dit jaar het Hollandse Nieuwe podium van 3voor12, waar Grizzly Adams, Marlon Penn en Krach te zien zijn. Voor meer info over de locaties en de verschillende bands die dit jaar te zien zijn check: www.popronde.nl3voor12.vpro.nl/HN

Vrijdag 17 september, verschillende locaties

 

Perquisite (try out)

Pieter Perquin (alias Perquisite) is natuurlijk bekend als de producerende helft van Pete Philly & Perquisite. Nadat het duo ermee stopte heeft Perquisite niet stil gezeten. Hij maakte muziek voor de films Carmen van het Noorden en Mama en in oktober komt het album 'Across' uit. Voorafgaand aan de releaseparty geeft Perquisite een aantal try out shows, waarvan één in Rotown.

Zaterdag 18 september, Rotown

 

Deliberate Jeopardization, Insane & Meet The Storm

In het kader van Piece By Piece Metalfest staan zondag maar liefst drie metalbands in Exit: Deliberate Jeopardization, Insane & Meet The Storm. Deze bands zijn geen onbekenden in Rotterdam en hebben al eerder laten zien dat ze weten hoe een concertzaal ingepakt hoort te worden.

Zondag 19 september, Exit

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam