Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Hiphop Elements met Fresku, Winne, De Dikke Vandalen, Dittz & Convince, Q.D.O.C.

Maar liefst vijf hiphop acts heeft De Beuk aan de line-up van Hiphop Elements  toegevoegd. Rotterdammers Winne en De Dikke Vandalen mogen natuurlijk niet ontbreken op deze avond. Fresku is geen onbekende meer in de hiphopwereld. Hij is labelgenoot van Winne bij Top Notch, stond op Lowlands en is nu te zien in Barendrecht.

Zaterdag 23 oktober, De Beuk Barendrecht

 

Hausmagger

De Rotterdamse rockers van Hausmagger staan zaterdag in De Unie. Hausmagger heeft inmiddels met ‘Man In De Metro’ laten horen dat Nederlandse teksten en strak spel heel goed samen gaan.

Zaterdag 23 oktober, De Unie


Mark Foggo & The Jackanapes

In Baroeg kan zaterdag lekker worden gestuiterd op de muziek van  één van de leukste skabands uit de UK, Mark Foggo. De Nederlandse skaband, The Jackanapes,  gaat het publiek als supportact alvast wakker blazen.

Zaterdag 23 oktober, Baroeg

 

Quintron & Miss Pussycat en Harry Merry

Als je toe bent aan iets heel anders dan een standaard concert, dan is exit zondag the place to be. Quintron & Miss Pussycat uit New Orleans zullen samen met Harry Merry optreden. De muziek van Quintron& Miss Pussycat is moeilijk te omschrijven. Het duo is in ieder geval niet vies van electronica en een experiment.

Zondag 24 oktober, Exit

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam