Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

POPQUIZ MARATHON

De welbekende Popquiz in Rotown wordt deze avond uitgebreid tot een heuse Popquiz Marathon. Deze keer met bijna een dozijn locaties waar verschillende ronden gespeeld kunnen worden. Met een team van vier personen stippel je een eigen route uit en kun je kiezen uit thema's als 'Jamaican Roots', 'Lowlands Bands', 'One Hit Wonders' en nog veel meer! Kijk op www.popquizmarathon.nl voor de spelregels en het blokkenschema.

Woensdag 12 mei, Rotown, Exit, Tiki's, e.a.

THE YOUNG SINATRAS

Begin je weekend te vroeg met deze tienkoppige bigband! The Young Sinatras staan bekend om hun energieke show en ze produceren swing- en jazzgrooves die zomaar worden gecombineerd met latin invloeden. Een mooie donderdagavond dus!

Donderdag 13 mei, Watt

EFTERKLANG

Deze Denen hebben een grote ommekeer gemaakt van elektronica naar popliedjes op hun laatste album Magic Chairs. Desalniettemin blijft de muziek niet bestemd voor een al te breed publiek maar zou deze switch best eens de doorbraak kunnen zijn!

Donderdag 13 mei, Watt

TITUS ANDRONICUS

Eerder stond deze punkband ook al in Rotown, helaas voor een te lege zaal. Zondag krijgen zij een herkansing en kan Titus Andronicus laten zien was ze echt waard zijn. Tevens worden op deze avond een aantal gloednieuwe namen aan de line up van het Metropolis Festival gepresenteerd.

Zondag 16 mei, Rotown

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam