Nieuwe dansavond Weekender Rotown blijkt succesformule Nieuwe dansavond Weekender Rotown blijkt succesformule

“Go Out, Have A Good Time! Have a Weekender! “

, Tekst en foto's: Frank van 't Hof

Nieuwe dansavond Weekender Rotown blijkt succesformule

“Go Out, Have A Good Time! Have a Weekender! “

Tekst en foto's: Frank van 't Hof ,

Terwijl de Buurtsuper aan de overkant nog maar net op gang komt, staat er op de Nieuwe Binnenweg een rij voor Rotown. De laatste keer dat er zo’n rij stond bij een avondje dansen kunnen wij ons niet meer herinneren. Vanavond is de première van dansavond Weekender, een maandelijks terugkerende avond waarbij dansbare indie centraal staat.

“Go Out, Have A Good Time! Have a Weekender! “

Terwijl de Buurtsuper aan de overkant nog maar net op gang komt, staat er op de Nieuwe Binnenweg een rij voor Rotown. De laatste keer dat er zo’n rij stond bij een avondje dansen kunnen wij ons niet meer herinneren.

Vanavond is de première van dansavond Weekender, een maandelijks terugkerende avond waarbij dansbare indie centraal staat.

Bij binnenkomst klinkt voor de verandering eens niet “All I wanna do is pfjuuw-pfjuuw- pfjuuw- pfjuuw” maar The Skin Of My Yellow County Teeth van Clap Your Hands Say Yeah. Helaas niet het nummer dat we van tevoren hebben aangevraagd, maar misschien komt dat nog wel. Het leuke van Weekender is namelijk dat je van tevoren via Facebook of e-mail je eigen indie top 3 kan doorgeven. Van de lijstjes wordt niet alleen een maandelijkse indie Top 10 samengesteld, maar ze worden ook als requests meegenomen bij de rest van de avond.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam