Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

FOR A MINOR REFLECTION
For a Minor Reflection wordt al het kleine broertje van Sigur Ros genoemd. Ze stonden dan ook al in het voorprogramma van laatsgenoemde en zijn eveneens afkomstig uit IJsland. Instrumentale sferische muziek, met bombastische momenten zijn het handelsmerk van deze band.
Donderdag 4 juni Rotown


CHERWIN, MARINKA STAM & FUFU
In het kader van singer songwriters thursday zijn deze week Cherwin, Marinka Stam en Fufu te zien in Exit. Fufu gaat met haar onvoorspelbare, sprookjesachtige en jazzy liedjes de harten van het publiek proberen te veroveren. Marinka Stam maakt melodieuze popliedjes met een rauw randje en Cherwin tot slot zal een unplugged optreden geven met Andro Biswane op gitaar.
Donderdag 4 juni Exit


LEFT & ANTIMOON
Left is afkomstig uit Eindhoven en heeft al een flinke livereputatie opgebouwd. Verwacht een gepassioneerde show vol overgave en emotie. De band stond al in het voorprogramma van Green Lizard, Face Tomorrow, Staind en het Wolfmother. Antimoon komt uit Rotterdam en experimenteert met ruwe riffs, smaakvol drumwerk en baspartijen die stil blijven staan onmogelijk maken.
Vrijdag 5 juni WATT


THAT BAND FROM HOLLAND
That Band from Holland gaat weer spetteren! Dit keer in (hoe toepasselijk) De Beuk te Barendrecht. De band put uit verschillende muzikale invloeden en stijlen en wordt gekenmerkt door naast het gebruik van de standaard instrumentaria ook te experimenteren met goedkope, vergeten en andere nostalgische instrumenten.
Op de site van 3voor12 Rotterdam zijn de avonturen ‘on tour’ al uitgebreid beschreven. Nu is de band gewoon weer te zien in Nederland.
Zaterdag 6 juni De Beuk (Barendrecht)


SUBLIME FREQUENCIES (met Omar Souleyman + Group Doueh)  
De zondagavond in Worm is zeer bijzonder te noemen. Sublime Frequencies brengt deze avond Omar Souleyman (hyper party muziek uit Syrië) en Group Doueh (blues uit de Westerse Sahara). Deze avond wordt verder de film “Palace of the wind” vertoond. Kortom deze avond biedt een unieke ervaring om kennis te maken met echte wereldmuziek, pure en rauwe muziek buiten de westerse wereld.
Zondag 7 juni Worm

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam