Free Gaming Festival Round 2 op het Schouwburgplein Free Gaming Festival Round 2 op het Schouwburgplein

Test je gameskills op het grootste game event in de open lucht

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Free Gaming Festival Round 2 op het Schouwburgplein

Test je gameskills op het grootste game event in de open lucht

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Het festival Free Gaming Round 2 vindt zaterdag 18 juli plaats op het Schouwburgplein. Free Gaming Round 2 is de tweede editie van het grootste game event in de open lucht. Geef je alvast op voor de workshops of de knallende afterparty met Kubus & Bang Bang

Test je gameskills op het grootste game event in de open lucht

Het festival Free Gaming Round 2 vindt zaterdag 18 juli plaats op het Schouwburgplein. Free Gaming Round 2 is de tweede editie van het grootste game event in de open lucht.

Tijdens deze dag kun je je game skills laten zien. Er is ook ruimte voor talent van performers, waaronder dj's, vj's, muzikanten, dansers en cosplaystylisten.

De volgende workshops worden gegeven: 1. Nieuwe Grade Rotterdam (Storytelling in games), 2. workshop gamecharacter design (voor beginners en gevorderden door Romano Molenaar), 3. workshop animatie/stop motion (door Digital Playground), 4. workshop games reviewen (door Guido Hogenbirk van Quest)

Inschrijven voor de workshops kan via: ron@burofris.nl 

Naast games, zijn er verschillende muzikale acts te zien in allerlei genres. De bands hebben allemaal gemeen dat ze jong zijn en op het punt staan om door te breken. Zo laten The Death, Letters, Young & Desperate, Starcatcher, Anni K, Lady Xsesis, Dikke Vandalen, La Melodia en Jamie Fanatic deze dag hun kunsten zien.

Als klap op de vuurpijl is er een afterparty met Kubus & Bang Bang. Deze party is voor een beperkt aantal mensen toegankelijk. Wil jij erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@free-gaming.nl onder vermelding van afterparty en wie weet ben jij één van de gelukkigen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam