Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12Rotterdam de beste concerten voor je geselecteerd.

3voor12Rotterdam beveelt aan

ORGANISMS & ADOLF BUTLER
Organisms is een nieuwe band met nog maar één optreden achter de rug. De mannen hebben zin in de tweede op donderdag in WATT. Met bandleden afkomstig uit Low Point Drains, Spider Rico & Feverdream moet dit wel een prima optreden worden. Adolf Butler maakt stevige, smerige, noisy, energieke punkrock. Ook deze band heeft leden uit andere bekende bandjes zoals Malle Pietje en de bimbo’s en Malkovich.
Donderdag 29 januari WATT


DIGITAL LEATHER, PONY PACK & RATS ON RAFTS
Digital Leather is met hun electro-punk een bijzondere band. De band ademt dezelfde donkere sfeer uit als bijvoorbeeld Joy Division. De Rotterdamse band Rats on Raft maakt New Wave en postpunk met lichtvoetige songs die prima dansbaar zijn. Pony Pack tot slot maakt de avond compleet met catchy garagerock. Deze drie bands voor de prijs van één is een must-see.
Vrijdag 30 januari Exit


MARK LOTTERMAN
De Rotterdamse singer-songwriter Mark Lotterman heeft een druk programma dit weekend. Op vrijdag 30 januari staat hij samen met de veelgeprezen Tilburgse band Woost in WATT en 31 januari viert Mark met Arthur Ebeling zijn verjaardag in de Exit. Iedereen is welkom op deze heuglijke dag!
Vrijdag 30 januari WATT & zaterdag 31 januari Exit


KING KONG CLUB, USA & ARTIFETH
In De Trucker staan zaterdag drie bands on stage. De eerste band is King Kong Club en maakt indruk met Nederlandstalige discopunk. Artifeth is nog niet zo lang bezig, maar zijn zeker veelbelovend. Electro en techno zijn de hoofdingrediënten van hun muziek. Rauwe beats met mysterieuze klanken. Tot slot nog het trio USA. Deze band maakt catchy indie-rock waar je spontaan vrolijk van wordt.
Zaterdag 31 januari OC De Trucker Pijnacker