Red de Exit!! Red de Exit!!

Geen subsidie meer voor de Exit..

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

Red de Exit!!

Geen subsidie meer voor de Exit..

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

Podium de Exit in de Mauritsstraat, de place to be om nieuw talent in Rotterdam te ontdekken, en ook de gevestigde orde is er immer terug te vinden. Helaas staat de Exit onder grote druk, het voortbestaan van het podium is in gevaar omdat het podium te weinig subsidie (15.000,- euro per jaar) ontvangt.

Voor de stad Rotterdam, en omstreken, zou dit natuurlijk een groot verlies zijn. Dit podium is een plaats waar beginnende bands hun ei kwijt kunnen, en daar zijn er niet genoeg van in deze grote stad.

Wij vinden dit natuurlijk uiterst betreurenswaardig, en hopen dat we onze lezers op kunnen roepen om de petitie te tekenen. Er is slechts een subsidie nodig van 160.000,- euro voor de komende drie (!) jaar, en geloof ons als we zeggen dat dat niet zoveel gevraagd is van onze gemeente. Klik dus rechts op de link, om de petitie te tekenen.

Ook kun je je steun betuigen bij de muzikale actie die gepaard gaat met het verzamelen van de handtekeningen, Watt stelt 28 september hun zaal ter beschikking en onder andere Mark Lotterman zullen acte de presence geven.

Geen subsidie meer voor de Exit..

Podium de Exit in de Mauritsstraat, de place to be om nieuw talent in Rotterdam te ontdekken, en ook de gevestigde orde is er immer terug te vinden. Helaas staat de Exit onder grote druk, het voortbestaan van het podium is in gevaar omdat het podium te weinig subsidie (15.000,- euro per jaar) ontvangt. Voor de stad Rotterdam, en omstreken, zou dit natuurlijk een groot verlies zijn. Dit podium is een plaats waar beginnende bands hun ei kwijt kunnen, en daar zijn er niet genoeg van in deze grote stad. Wij vinden dit natuurlijk uiterst betreurenswaardig, en hopen dat we onze lezers op kunnen roepen om de petitie te tekenen. Er is slechts een subsidie nodig van 160.000,- euro voor de komende drie (!) jaar, en geloof ons als we zeggen dat dat niet zoveel gevraagd is van onze gemeente. Klik dus rechts op de link, om de petitie te tekenen. Ook kun je je steun betuigen bij de muzikale actie die gepaard gaat met het verzamelen van de handtekeningen, Watt stelt 28 september hun zaal ter beschikking en onder andere Mark Lotterman zullen acte de presence geven.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam