Win een trip naar de Kinderdijkmolens met Doctor Explosion (Sp) Win een trip naar de Kinderdijkmolens met Doctor Explosion (Sp)

Sixties Gargage-beat, punk, surf & Shake in Waterfront Café

, Janneke Baken,

Win een trip naar de Kinderdijkmolens met Doctor Explosion (Sp)

Sixties Gargage-beat, punk, surf & Shake in Waterfront Café

Janneke Baken, ,

Morgenavond, dinsdag 10 mei, speelt Doctor Explosion in WaterFront Café. Door vele bezoeken aan ons kikkerland zijn de jongelui van Doctor Explosion danig onder de indruk van het Nederlandse polderlandschap. Daarom zijn wij hier bij 3VOOR12 Rotterdam in de gelegenheid om de bezoekers van de site te trakteren op een uitstapje naar de oer-Hollandse molens bij Kinderdijk in de Alblasserwaard.

Sixties Gargage-beat, punk, surf & Shake in Waterfront Café

Morgenavond, dinsdag 10 mei, speelt Doctor Explosion in WaterFront Café. Het Noordspaanse trio Doctor Explosion was één van die bands die met kop en schotel uitstak boven het keurkorps van het eerste driedaagse Primitive! garaziefestival, vorig jaar zomer. Hun beproefde formule van driestemmige en harmonieuze sixties garage-beat, feestfratrock, punk en surf & shake wordt dusdanig energiek, wild, aanstekelijk en enthousiast gebracht dat zelfs de meest naargeestige zwarte schapen van de familie over de dam getrokken worden en zich voegen bij de rest van de feestende menigte. Door vele bezoeken aan ons kikkerland zijn de jongelui van Doctor Explosion danig onder de indruk van het Nederlandse polderlandschap. Daarom zijn wij hier bij 3VOOR12 Rotterdam in de gelegenheid om de bezoekers van de site te trakteren op een uitstapje naar de oer-Hollandse molens bij Kinderdijk in de Alblasserwaard. Het gezelschap vertrekt dinsdagmiddag om 14:15 uur per boot vanaf de Boompjeskade bij WaterFront richting Kinderdijk. 3VOOR12 mag drie gasten uitnodigen om de Spaanse grappenmakers te begeleiden op deze trip. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het e-mailen van het antwoord op de vraag: “Doctor Explosion komt uit de Noordspaanse stad Gijón. In welk Prinsdom ligt die kustplaats?” Mail het antwoord voor vanacht 00:00 naar 3VOOR12@popunie.nl en je hoort morgen vroeg of je een winnaar bent... Vergeet dus niet vanavond alvast je lunchpakket klaar te maken! Het optreden van morgen begint om 21:00 uur, de entree is 6 Euro. Marien Nicotine, gitarist uit Rotterdams punkrocktrots The Apers, draait prima plaatjes samen met zijn neef Dandy Dave!
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam