3voor12 Rotterdam presenteert: Alle 12 Gers

Afspeellijst samengesteld door redactie

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Vanaf deze week presenteert 3voor12 Rotterdam haar eigen afspeellijst met daarop de beste nummers van dit moment gespeeld door artiesten uit onze eigen regio.

De afspeellijst is samengesteld door de redactie van 3voor12 Rotterdam. Eens in de twee weken worden er drie nummers toegevoegd en moeten er helaas ook weer drie nummers verdwijderd. De eerste nummers die wij hier presenteren zijn in ieder geval al van een zo hoog niveau dat het erg lastig wordt om er de volgende keer drie te verwijderen. We kunnen overigens best een beetje hulp gebruiken dus vind je dat een nummer ontbreekt in deze lijst. Geeft het aan ons door via redactie[@]3voor12rotterdam.nlen misschien staat hij er binnenkort wel tussen. 

De Likt – Ja Dat Bedoel Ik
Nieuwe single, vette clip. Optredens bij 3FM en DWDD. De meest logische keus om aan deze lijst toe te voegen.

Dichter – Als Je Zinkt
Filosofische rapper die deze maand is begonnen aan een clubtour door de regio

Lady Shaynah – Werk It
Genomineerd geweest voor een Soul & Jazz Award bij Radio 6. Op tournee met Sabrina Starke. Een betere kan men Music Ambassador zich bijna niet wensen.

Goodnight Moonlight – Teen Jeans
Nieuwe nummers uitgebracht in Japan! Wij doen het nog met dit uitstekende nummer van zijn debuut-ep

Iguana Death Cult - Sirens
Nieuwste single van 'de Zuid-Hollandse band van het moment'. De hyperactieve Garage Surf Rockers spelen 19x op de Popronde inclusief Eindfeest. Never Mind The Hype tipt ze al voor Noorderslag

MxRCxl - Shit For Brains
Shit for Brains klapt er gelijk op. En laat niet meer los. Afgelopen vrijdag was de release van In Alarm

Scotch - Balkan Grinder
Scotch maakt Party Gypsy Folk voor fans van bv Gogol Bordello inclusief Blazer sectie en viool. Vrijdag is de releaseparty in Bibelot!

Drunken Dolly - St. patricksday
De feestband van de Popronde. De Folk Punkers weten met Drunken Man's Curse catchy refreintjes te combineren met lekkere riffs. Ook geselecteerdd voor het Popronde Eindfeest. Wanneer volgt Noorderslag?

Jono McCleery - Age of Self
Deze in Rotterdam wonende Brit heeft pas zijn nieuwe album gereleast. Tourt in de UK o.a. met Portico. Binnenkort live te zien tijdens 12de editie van PopUp 010

DuvelDuvel - Wie Is Ut?
Opeeens waren ze daar weer! Duvel Duvel. Het werd een groot feest in Annabel.

Half Way Station - Dodo
Half Way Station staat al in de muzikale top van Rotterdam, het wordt tijd dat de rest van Nederland hen ook in het collectieve geheugen propt.

Logue - Jump the Gun
Hebben het tot Radio 2 Talent geschopt!