Baby voor Junkyard festival Baby voor Junkyard festival

Rotterdams garagerockgebeuren krijgt spin-off op 17 mei

, Redactie 3voor12 Zuid-Holland

Baby voor Junkyard festival

Rotterdams garagerockgebeuren krijgt spin-off op 17 mei

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Het originele idee was om een feestje te bouwen rond de release van de nieuwe Low Point Drains EP, maar volgende week zondag vindt er uiteindelijk een mini-festival plaats in Club Vibes te Rotterdam. Als spin-off van Junkyard, zijn er vandaag zes bands bevestigt voor het Junkyard Baby festival.

Als eerste band trapt Beach Coma af in de Rotterdamse club. Lokale helden, die onlangs door Engeland tourden en binnenkort zowel een debuutalbum als een live LP uitbrengen. The Peptones worden opgetrommelt uit Den Haag en zijn inmiddels alweer zo'n zeventien jaar samen. Één van de bandleden, Bram Haasdijk, haalde twee jaar terug ook als eerste The Jimi Ben Band naar Nederland, die ook ditmaal langskomen.

De band waar het allemaal mee begon, Low Point Drains, komt hun nieuwe EP Out Of Coke voorstellenn. Het voormalige drums en gitaar duo wordt tegenwoordig bijgestaan door Peter Cruise (Keefmen). Samen brachten ze hun trashy blues al van L.A. tot Moskou, om nu weer thuis te komen. The Jackhammers uit Schotland en Atomic Suplex uit Londen sluiten de eerste editie van Junkyard Baby af, ongetwijfeld op scheurende wijze.

Datum: 17 mei
Aanvang: 15.00
Tickets: €10
Locatie: Club Vibes, Rotterdam

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam