Rats On Rafts toegevoegd aan Dordts openingsfestival

Popzalen Dordrecht trappen nieuw seizoen af op 5 september

Redactie 3voor12 Zuid Holland ,

Na de naderende zomervakantie, openen Bibelot en de Popcentrale te Dordrecht hun zalen weer op zaterdag 5 september. Dat maken de instellingen bekend. Ze starten met een nieuw festival: Open Up. Rats on Rafts, The Deaf, Sue The Night, DeWolff, De Likt en een stapel lokaal talent zijn nu bevestigt.

Vanaf vandaag worden er elke week nieuwe namen onthuld voor het festival, tot de line-up compleet is. The Deaf stond eerder dit jaar al in de Power Stage van Bibelot, die zij strak uitverkochten. Voor Sue The Night wordt het de eerste keer dat de Haarlemse op deze locatie mag spelen. 

De bedoeling van Open Up is het sfeer laten proeven van de bezoekers. Op deze manier zal bovendien alvast een blik op de programmering over 2015-2016 worden geworden. Alle podia van Bibelot zijn in gebruik op 5 september, inclusief de dan vernieuwde Poplounge. De zomervakantie wordt aangegrepen om dit stukje Energiehuis, waar Bibelot en Popcentrale gehuisvest zijn, aan te pakken. Volgende week volgen meer bevestigingen.

Update 15 mei: ook DeWolff is toegevoegd aan de line-up

Update 22 mei: De Likt speelt dit jaar ook op Open Up

Update 22 juni: Rats on Rafts en lokale helden Dead Company, Sun Rider, Trickless, The Empyrean, Stiknaats, EndoJura en The Janissaries maken de line-up compleet.

Datum: 5 september
Aanvang: n.n.b.
Tickets: €18,50
Locatie: Bibelot, Dordrecht