Inschrijvingen Grote Prijs van Rotterdam van start Inschrijvingen Grote Prijs van Rotterdam van start

Tot 1 augustus meedoen aan SENA competitie

, Tekst: redactie 3voor12 Zuid-Holland

Inschrijvingen Grote Prijs van Rotterdam van start

Tot 1 augustus meedoen aan SENA competitie

Tekst: redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

De hele maand juli kan je jezelf of je band inschrijven voor de SENA Grote Prijs van Rotterdam wedstrijd. Of de muziek nu hard is, elektronisch, indie of hiphop maakt niet uit. Voor inschrijving zijn drie tracks uit eigen repertoire vereist, een complete biografie en een nette promotiefoto. Er kan meegedaan worden in de categorieën bands, singer-songwriter en urban.

Uit elk van de drie categoriën kiest de jury tien acts. Deze gaan door naar de halve finales, waarna er vijf doorgaan naar de echte finale op basis van het optreden en een gesprek met de jury. Voor de dance acts geldt dat ze direct na demo selectie geselecteerd kunnen worden voor de finale, waar ze binnen één uur een nieuwe track produceren op basis van een samplekit beschikbaar gesteld door de organisatie. De finale vindt plaats in de Rotterdamse Popweek, die dit jaar van 6 tot en met 15 november op het programma staat.
 
Naast eeuwige faam zijn er vanzelfsprekend prijzen verbonden aan het winnen van de competitie, per categorie: de eerste prijswinnaar krijgt €1000, de tweede €500 en de publiekswinnaar €250. Ook zijn er optredens, een bekostigde releaseparty, promotie en masterclasses te winnen en krijgt iedere finalist sowieso een gage.
 
Datum: deadline 1 augustus, via groteprijsrotterdam.popunie.nl/inschrijven
Aanvang: n/a
Tickets: gratis
Locatie: Rotterdam
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam