Nee pcies, kan wel leuk zijn ja (week 02)

Met The Black Cult, The Deaf, Margriet Sjoerdsma, The Miseries en meer

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Zelfs in een rustige week is er in Zuid-Holland zo bizar veel te doen dat je oren er van gaan klapperen. Een typisch gevalletje 'bomen veel, bos niet zien' dus en daarom zet 3voor12 Zuid-Holland de vetste dingen in de komende zeven dagen voor je op een rijtje. De extensie van handig eigenlijk!

Wat: concert
Wie: The Miseries +
 The Black Cult
Wanneer:
donderdag 8 januari (22.15 uur)
Waar:
V11 te Rotterdam
Hoeveel:
5 euro

In het kort: de inmiddels veel besproken Nederlandse garage rockband waar ook Tim Knol deel van uit maakt. Het voorprogramma is ook niet bepaald mis met het Groningse The Black Cult dat muziek maakt in hetzelfde hoekje.

Wat: Grounds New Years Party
Wie: TenTemPiés
Wanneer:
vrijdag 9 januari (21.00 uur)
Waar:
Podium Grounds te Rotterdam
Hoeveel:
12,50 euro

In het kort: ondanks dat Giel Beelen positief is over TenTemPiés bevelen we dit optreden tóch van harte aan, want voor een Nieuwjaars feestje is er weinig leukers te bedenken dan deze vernieuwende en zeer dansbare mix van Latin rock, reggae en ska.

Wat: concert
Wie: The Deaf
Wanneer:
zaterdag 10 januari (21.00 uur)
Waar:
Bibelot te Dordrecht
Hoeveel:
13,00 euro

In het kort: wederom zo'n gezellig Haags zijprojectje waarvan bijna iedereen vindt dat het de hoofdbetrekking van de bandleden zou moeten zijn. Een compromisloos feest wordt dit weer! Lees onze recensie van het recente optreden in de Kroepoekfabriek nog maar eens na.

Wat: Band Boost 2015 voorronde 2 (pop/rock)
Wie:
AwashGolden Caves + Inero + Loft52 + Sealex
Wanneer:
zaterdag 10 januari (21.00 uur)
Waar:
Talent Stage @ Energiehuis te Dordrecht
Hoeveel:
gratiessss

In het kort: eigenlijk zegt de event-titel al alles natuurlijk: de 2e voorronde van de jaarlijkse Dordtse bandwedstrijd met deze keer als thema pop/rock. Soms is het leven toch mooi simpel.

Wat: A tribute to Eva Cassidy
Wie: Margriet Sjoerdsma

Wanneer: zondag 11 januari (15.30 uur)
Waar: BIRD te Rotterdam
Hoeveel: 13 euro (alleen concert) of 23 euro (inclusief brunch)

In het kort: in het kader van de wekelijkse Breakfast Club in BIRD is het deze keer de beurt aan de Rotterdamse dame Sjoerdsma met een eerbetoon aan de veel te vroeg overleden Eva Cassidy. Voor een tientje extra krijg je naast fijne muziek ook nog lekker eten, niet verkeerd dit!