Programmering vierde editie Songbird Festival Programmering vierde editie Songbird Festival

31 artiesten verspreid over 2 dagen

, Redactie 3voor12 Zuid-Holland

Programmering vierde editie Songbird Festival

31 artiesten verspreid over 2 dagen

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

In het weekend van 22 en 23 november vindt de vierde editie plaats van het Songbird Festival in de Rotterdamse De Doelen. De programmering bevat een aantal grote namen, enkele up-and-coming acts en heeft ook nog ruimte voor aanstormend talent.

Net als vorig jaar is het Songbird Festival verdeeld over twee dagen, waarbij zaterdag 22 november een compacte opzet heeft met een programma in drie zalen. Op zondag 23 november komen daar nog eens drie zalen extra bij. Alle artiesten spelen een volledige set, de meesten met band, maar sommigen ook in een speciale samenstelling.

Naast reguliere optredens is er ook een speciaal ingericht Live Café georganiseerd door de Popunie waarin enkele Rotterdamse artiesten de kans krijgen om zich te profileren op een groter podium dan waar ze normaal optreden. Zaterdag krijgen Feaver, Gita Buhari, The Yes Please, Bregje Sanne Lacourt en Linda Kreuzen in de Eduard Filipse zaal alle ruimte om indruk te maken op het grote publiek.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag
Démira, Gabriel Rios, Jacqueline Govaert, Lucas Hamming en Racoon

Zondag
Andreas Moe, Boy & Bear, Broken Twin, Cosmo Sheldrake, Dancing Years, Dotan, Eaves, Emil Landman, G. Love, Henny Vrienten, Hozier, Judy Blank, Kovacs, Nick Mulvey, Raul Midón, Rondeé, Ryan Keen, Stef Classens, Sunday Sun, Tommy Ebben en Twin Forks

Meer informatie over het Songbird Festival is te vinden via Facebook.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam