The Stream is onderweg naar Londen The Stream is onderweg naar Londen

Zanger/pianist Jan Stroomer gaat internationaal

, Redactie 3voor12 Zuid-Holland

The Stream is onderweg naar Londen

Zanger/pianist Jan Stroomer gaat internationaal

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Meesterpianist en jaren '70-aficionado Jan Stroomer (geb. 1980 te Warmond) kan niet heel lang na de release van zijn meest recente album 'Art Nouveau' zijn kunsten al in het buitenland vertonen middels een aantal optredens in Londen.

Jan Stroomer is een druk baasje. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als docent heeft hij ook nog een muziekstudio (Current Music) en verzorgt hij iedere week meerdere optredens, solo of met zijn band The Stream. Het meest recente werk van de band is uitgekomen op 30 augustus jl. en is getiteld 'Art Nouveau'. De twaalf nummers op het album zijn een onvervalste ode aan de seventies, toen theatrale orchestrale grandeur nog hoogtij vierde. Goed ontvangen door publiek en critici heeft 3voor12 Den Haag recent nog een zeer lovende recensie geschreven over het album.

De komende periode zijn Jan Stroomer en The Stream op meerdere plekken live op het podium te bewonderen. Onder meer solo unplugged in Leiden op 15 oktober, met driemans-band in Den Haag op de 17e (in het kader van Make A Wish Foundation) en dus ook in Londen. Drie optredens staan er tot nu geboekt in, naar verluidt, goed bezochte venues met illustere namen zoals The Griffin en The Distillers.

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van The Stream.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam