Festival Stille Nacht komt naar Rotterdam Festival Stille Nacht komt naar Rotterdam

Optredens van o.a. Jacco Gardner, Finn Andrews (The Veils) en Broeder Dieleman

, Redactie 3voor12 Zuid-Holland

Festival Stille Nacht komt naar Rotterdam

Optredens van o.a. Jacco Gardner, Finn Andrews (The Veils) en Broeder Dieleman

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Het festival Stille Nacht vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. Zoals alle voorgaande keren programmeert het festival ook in 2014 weer een mooie reeks artiesten uit verschillende muziekgenres. Wat het festival uniek maakt is dat deze artiesten neergezet worden in een intieme en warme setting. Op 22 december doet Stille Nacht ook Rotterdam aan door middel van een avond vol muziek in Rotown.

Het reizende winterfestival Stille Nacht slaat voor de allereerste keer haar vleugels uit in Rotterdam. Naast Underground (Lelystad), Effenaar (Eindhoven), zal Rotown dit jaar ook meedoen en wel op maandag 22 december. De overige locaties zijn Arminiuskerk en Paradijskerk.

De Nederlandse 60's psych revelatie Jacco Gardner en The Veils frontman Finn Andrews zijn de eerste gezamenlijke headliners van het festival. Naast deze gezamenlijke headliners, zal elke stad een eigen line up verzorgen die sterk onderling kan afwijken. Zo zal Broeder Dieleman de Rotterdamse editie aan doen. Binnenkort worden er nog meer namen bekend gemaakt.

Meer informatie over Stille Nacht kan worden verkregen via de website van het festival.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam