Noodlebar organiseert NoodleFest Noodlebar organiseert NoodleFest

Twee-jarig bestaan wordt uitgebreid gevierd

, Redactie 3voor12 Zuid-Holland

Noodlebar organiseert NoodleFest

Twee-jarig bestaan wordt uitgebreid gevierd

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

“Noodlebar is a monthly modular synth evening.” Niet eenvoudig om uit te leggen wat hiermee bedoeld wordt, maar het is een poging waard. En zeker nu, aangezien Noodlebar inmiddels alweer twee jaar bestaat en die gelegenheid aanstaande zaterdag 18 oktober viert met een heus NoodleFest.

Aankomende zaterdag wordt Roodkapje omgetoverd in de locatie voor de allereerste editie van NoodleFest, een avond met het allerbeste dat Noodlebar te bieden heeft. Verdeeld over twee verschillende zalen vertoont een selectie artiesten die in de afgelopen jaren hebben gespeeld op Noodlebar hun kunsten, en dit betekent een afwisselende avond met een heel scala aan elektronische muziek. In de afgelopen twee jaar is Noodlebar uitgegroeid tot een evenement met internationale allure waardoor ook buitenlandse artiesten maar al te graag willen komen optreden.

Zaterdag staan onder meer Stefan Robbers en Zenn op het menu, beiden bieden ongetemd dansplezier. Ook aanwezig is Das Ding, een artiest die al sinds de jaren 80 bezig is en zich tegenwoordig ook bezig houdt met modulaire synths. Maar wie er ook speelt zaterdag, het belangrijkste en meest bijzondere aan Noodlebar en NoodleFest is en blijft dat er geen computer aan te pas komt aan deze elektronische muziek. 

En wat een avond met modular synths nu precies inhoudt? Ga zaterdag naar Roodkapje Rotterdam en ervaar het zelf.

Artiesten:
Falafelbiels, Das Ding, Trap & Zoid (België), Jenamu6, Zenn (Den Bass), Reptile (Utrecht), Zen.Se (Brussel), Osc1899, Ruistuin (Eindhoven), Kang (Den Haag), Colloid (Delft), Boris Scorpio (Amsterdam), Harrold Proffessor Azzacove (Den Haag), GERITZ / KAFFA (Den Haag), Gries and friends (Tilburg), Rumatov (Tilburg), Sierra Romeo + Fraknoise (Eindhoven), Kami Kapnobatai, Mono-Poly en Harry Plotter.

Meer informatie is te vinden op Facebook

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam