3voor12 Zuid-Holland is op zoek naar talent 3voor12 Zuid-Holland is op zoek naar talent

Kom onze redactie versterken!

, Redactie 3voor12 Zuid-Holland

3voor12 Zuid-Holland is op zoek naar talent

Kom onze redactie versterken!

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

3voor12 Zuid-Holland is continu op zoek naar nieuw talent om onze redactie te komen versterken. Voor schrijvers en fotografen met een passie voor muziek is namelijk altijd plek. Wij maken het mogelijk voor jou om concerten te recenseren, artiesten te interviewen, festivals te verslaan en columns te schrijven. Ook het maken van video's en videopresentatie behoren tot de mogelijkheden. Klinkt dit interessant? Meld je dan aan!

Werken bij 3voor12 Zuid-Holland gaat uitsluitend op vrijwillige basis. Dit houdt echter niet in dat het vrijblijvend is. Van onze redactieleden wordt verwacht dat zij zich regelmatig voor de website inzetten. In ruil daarvoor kun je zoveel concerten bezoeken als je maar kunt recenseren of fotograferen. Daarmee doe je een schat aan praktische ervaring op, maar ook ontmoet je op deze manier allerlei (internationale) artiesten die Zuid-Holland aandoen. 

Aanmelden is heel eenvoudig. Stuur ons een gemotiveerd schrijven waarin je aangeeft waarom je voor 3voor12 Zuid-Holland wil werken en wat je denkt te kunnen bijdragen (schrijven of fotograferen). Ook is het belangrijk voor ons om vooraf te weten hoe vaak je denkt iets te kunnen doen voor ons, dus vergeet dat vooral niet te vermelden.

Jouw aanmelding kan aan ons worden verstuurd via info@3voor12zuidholland.nl Onze hoofdredacteur komt er na ontvangst zo snel mogelijk bij je op terug.

Alvast dank voor jouw interesse en aanmelding!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam