Weekoverzicht (week 21)

Nieuwe namen Metropolis, Bevrijdingsdag-sessies en bandperikelen op het terras van Rotown

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Nieuwe namen voor Metropolis, met onder andere Jagwar Ma en Afterpartees, nieuwe Bevrijdingsdag-sessies van Afterveins en Berumda Square online en een bezoekje aan het indrukwekkende en hectische optreden van The Amazing Snakeheads in Rotown.

Nieuwe namen voor Metropolis

Voor de 26e editie van het Metropolis Festival zijn zeven nieuwe namen bekend gemaakt: Jagwar Ma (AU), New Build (zijproject van Hot Chip, UK), Elliphant (SE), KiT (Kuenta i Tambu, NL), Afterpartees (NL), Superfood (UK) en – alweer de vierde Metropolis 2014 act uit Australië – DZ Deathrays (AU). Zij maken op zondag 6 juli 2014 hun opwachting tijdens het gratis popfestival in het Rotterdamse Zuiderpark.

Bevrijdingsdag-sessies met Bermuda Square en Afterveins online

Vers van de pers: tijdens het Bevrijdingsfestival hebben we weer een aantal videosessies op kunnen nemen. Sessies met Bermuda Square en Afterveins staan inmiddels online. Brandwerk volgt later.

The Amazing Snakeheads in Rotown

We waren bij de Schotten van The Amazing Snakeheads en Rotown en prompt getuigen van bandperikelen (lees: een ruzie op het terras van het poppodium). GOSSIP! Het was er overigens niet een minder intens optreden door, integendeel. Lees het verslag hier.