Weekoverzicht (week 20)

Nieuwe namen Metropolis, nieuwe single Rats on Rafts, Alpha Blondy en Locked & Loaded

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Veel 'nieuw' deze en komende week: nieuwe namen Metropolis (en een playlist), Rats on Rafts heeft de lentekriebels en brengt een nieuwe single uit, en nieuwe band bestaande uit drie oude bands en Cosmic Carnaval heeft een nieuwe clip. Oh, en we waren bij Alpha Blondy.

Nieuwe namen voor Metropolis

Het Metropolis Festival postte een playlist met acts die 6 juli op het festival staan en meldde meteen even dat morgennn zeven nieuwe namen bekend gemaakt mogen worden. Wij weten er een paar en we kunnen zeggen: dat wordt te gek.

Singlerelease Rats on Rafts in V11

De Ratten op Raften komen met een nieuwe single! En wel op 14 juni in V11. De band had een pauze ingelast, totdat ze vorige maand ineens in Tilburg op het podium verschenen, en vorige week nog in het voorprogramma van Echo & The Bunnymen in Utrecht. Een nieuwe single, een nieuw album? We gaan het zien de 14e.

Alpha Blondy in Bibelot

Onze verslaggevers Jet en Marc waren bij levende reggaelegende Alpha Blondy in Bibelot en zagen een topoptreden in een zaal vol dansende mensen.

 The Cosmic Carnival heeft een nieuwe clip, en wel van 'All In All', de eerste single van de plaat 'Mon Cher Amour'. De video werd gemaakt door Paul Roest en Ruben van Duijn en uw favoriete havenstad steelt de show.

Drie bands voor de prijs van één bij Locked & Loaded

De Rotterdamse rockbands The Four, Eddie Next Door en Monday Special bestormen vanaf nu gezamenlijk de podia in de regio. Ze verenigen zich in het collectief Locked & Loaded, dat zaterdag 24 mei knallend van start gaat met een kick-off in V11/Tinto in Rotterdam. Aldus de Popunie.