Weekoverzicht (week 19)

Stpehen Maaskant nieuwe programmeur Rotown, sessies Bevrijdingsfestival, en meer!

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Zo werd bekend wie programmeur Joey Ruchtie opvolgt in Rotown, namen we sessies op bij het Bevrijdingsfestival, waren we aanwezig bij Fanatics in Grounds en bracht The Sweet Release Of Death een nieuwe video uit.

Stephen Maaskant is de nieuwe programmeur van Rotown

Oudgediende Stephen Maaskant volgt in juni Joey Ruchtie op, die na negen jaar trouwe dienst vertrekt naar zijn hometown Groningen. Maaskant was al als programmeur aan Rotown verbonden, voor initiatieven als Rotown College en Losgeld.

Kejje dat niet horen dan-sessies met Bermuda Square, Afterveins en Brandwerk

Tijdens het Bevrijdingsfestival hebben we weer een aantal videosessies op kunnen nemen. Sessies met Bermuda Square, Afterveins en Brandwerk komen later online!

De laatste voorronde van Fanatics

We deden verslag bij de laatste voorronde van het open podium van talentenjacht Fanatics in de Ground. De acts Pim, Nana en Oscar Velinga plaatsten zich voor de halve finale op 4 juni.

The Sweet Release Of Death tourt in Polen, Tsjechië en Duitsland

De Rotterdammers van The Sweet Release Of Death brachten deze week hun nieuwe video voor het nummer 'Polish Moon' uit en vertrekken woensdag op een tweeweekse tour door Polen, Tsjechië en Duitsland.