Weekoverzicht (week 16)

De eerste namen voor Metropolis 2014, een nieuwe track voor Kid de Blits, RSD14 en meer!

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Zo waren wij bij Velvet Rotterdam, Plaatboef en Velvet Dordrecht tijdens Record Store Day 2014, kwam PopUp 010 met een nieuwe naam en maakte Metropolis 2014 de eerste namen bekend!

Gery Mendes

Rotterdammer Gery Mendes, ook wel bekend als GMB, dropte een akoestische versie van zijn ‘Memories’ op Youtube.

PopUp010 strikt Douglas Dare

Pop Up 010, het rondreizende podium in Rotterdam, heeft Douglas Dare gestrikt voor de editie op 30 mei. Erbij zijn? Dat kan!

Nieuwe namen Metropolis

Het Metropolis Festival maakte de eerste namen van de line-up op 6 juli bekend. Op de 26e editie zullen onder andere Bear's Den (UK), Blank Realm (AU), The Sore Losers (BE), The Vagary (NL) en The Benelux (NL) hun opwachting maken in het Rotterdamse Zuiderpark. Meer al naar buiten gebrachte namen check je hier

Kid de Blits

Kid de Blits, de Rotterdamse rapper die pas bij het hiphoplabel Nouveau Riche heeft getekend, bracht een nieuwe track uit. Hij heet ‘Val in je huis’ en hij klinkt zo:

RSD14

Afgelopen zaterdag vond Record Store Day 2014 plaats. Naast de verkoop van allerlei bijzondere releases trad een grote verscheidenheid aan bands op in de vele deelnemende platenzaken in het land. Lees hieronder hoe het er bij Velvet Rotterdam, Velvet Dordrecht en de Plaatboef aan toe ging.