In de wervelende wereld van nu met een handvol onrust en ruis, kunnen de duizenden keuzes, het verstrijken van tijd en de naderende toekomst je soms als een stormvloed overspoelen. Hoe ga je hiermee om? Hoe blijf je staande in deze wereld én de wereld in je hoofd?

EP

‘VLOED’ is een verzameling van deze gedachtes en gevoelens op dromerige, verhalende popmuziek. LOE.’s onlangs uitgebrachte debuutsingle ‘Water en Vuur’ is een onderdeel van ‘VLOED’. De andere nummers van de EP zullen één voor één worden gepubliceerd. ‘De Stroming’ is het tweede nummer en kan vanaf 20 april op alle streamingdiensten beluisterd worden. 

LOE.

LOE. is ontstaan vanuit zangeres Laura de Bruijn (21) die samen met gitarist Rik Jasker (22) de debuut EP heeft geschreven. Samen met toetsenist Tom Luttikholt (23), bassist Reijer Wildeman (25) en drummer Daan Jonker (23) vormen zij sinds een jaar een band. Ze zijn allen studenten aan het Utrechts Conservatorium en maken muziek geïnspireerd door onder andere Wende, Spinvis en Typhoon.

Live

Onlangs speelde LOE. tijdens de Pop College Tour door Nederland in meerdere grote steden waaronder in Metropool Enschede. Ook speelden zij op het Boosterfestival in Enschede van 9 april. De komende tijd staan optredens op het programma op het Havenloods Cultuurfestival in Utrecht, Huis73 in Den Bosch en Festival de Fusie in Leiden. 

De ontwikkelingen van LOE. kunnen gevolgd worden via hun instagram @groetjesloe.