Erwin Nyhoff & band

Metropool werd getrakteerd op een avondje onvervalste rock!

Anne-Marie Kok ,

Erwin Nyhoff stond op vrijdag 25 mei met zijn nieuwe band op het podium van Metropool. John Hill warmde het publiek op. Een geslaagde avond!

Op 25 mei was het dan zover, Erwin Nyhoff stond met zijn nieuwe band op het podium van Metropool. En hoe! Vol overgave gooiden ze zichzelf er vol in voor het, helaas niet zo heel massaal toegestroomde, publiek. Ondanks dat de zaal lang niet vol was, was het gezellig druk. Als je de zaal zo rondkeek, bleek het publiek zeer divers, van piepjong tot al een tijdje gepensioneerd. Erwin & band zetten meteen stevig in, en stonden met zichtbaar plezier op de bühne. Dat plezier werkte aanstekelijk, en bij 'I Want To Do It With You' stond de zaal te swingen. Daarna pakte hij zijn mondharmonica en zette de eerste tonen van 'The River' in... Eerst gejuich, en daarna aandachtige stilte in de zaal. Zijn versie van dit prachtige nummer van Bruce Springsteen (en natuurlijk tevens het nummer waar hij 'the blind auditions' van The Voice of Holland glansrijk mee doorkwam) oogstte luid applaus!

Al met al een prima optreden van een fantastische zanger, met een superstrakke band! En, zoals Erwin trots zei over zijn band: "Ze kunnen nog allemaal zingen ook!".